GOTOVO JE! GASI SE ŽIRI? Snežana Đurišić poludjela, napušta “Zvezde Granda”! Pogledajte šta joj je Karleuša uradila, za sve je ONA kriva?! – X-Portal
Showbizz

GOTOVO JE! GASI SE ŽIRI? Snežana Đurišić poludjela, napušta “Zvezde Granda”! Pogledajte šta joj je Karleuša uradila, za sve je ONA kriva?!

Snimanje emisije “Zvezde Granda” polako se privodi kraju, zbog čega je Snežana Đurišić srećna, ali i tužna, jer narednih nekoliko mjeseci neće imati priliku da se viđa s ostalim članovima žirija koji su joj kao porodica. 

– Žao mi je što se snimanje privodi kraju. Ne volim vrijeme rastanaka, pa svake godine u finalu jedni drugima tužno kažemo: “E, aj vidimo se brzo.” Već poslije nekih mjesec dana počne da nam nedostaje sve ovo, pa se čujemo telefonom. Popiću kafu sa svakim od kolega koga sretnem, a to se često dešava na tezgama – kaže Snežana.

S obzirom na to da se prilikom dolaska na snimanje emisije srela s Marijom Šerifović, ali da se nisu pozdravile, mnoge je zanimalo da li su u sukobu.

– Svi bi da se mi posvađamo (smijeh). Marija je moje dijete i nema svađe. Nema mjesta tome – kratko je rekla pjevačica ne želeći dalje da komentariše zašto su se iskulirale. Jelena Karleuša je prije nekoliko dana na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi Snežana koja psuje svoju koleginicu. 

– Je*em ti, ubiću te! U ovom haosu sadašnjem, ti mi pričaš o po**ografiji – zaprijetila je pjevačica koleginici, a sada objašnjava zbog čega je nastala pometnja i navodno je Snežana htjela da napusti žiri, prenosi Alo.


– Ma meni je to savršeno smiješno, pa to je Jelena. Vi ne znate pozadinu toga. Na snimanju “Granda” sam pjevala “Kaluđera” i onda su krenuli da se šale kako je to por**grafska pjesma. Bilo je simpatično s obzirom na to da je pjesma iz Vukovih zapisa, sve je jasno. Onda sam ja njoj rekla: “Pa zar ti je malo na sve ovo što mi se dešava da me zezaš” i onda je ispao kao štos – rekla je Snežana kroz smeh, a na pitanje novinara da li je pod “haosom” mislila na priče o njoj i Vanji i navodnoj prevari, ona je odgovorila:

– Nije bitno šta sam ja mislila, ona zna na šta sam ja mislila. Sve je tu jasno. To je neka moja prestroga orijentacija, a ona je potpuno slobodna i svoja na tu temu – rekla je Snežana. 

To je bio povod da se pjevačici postavi pitanje u kakvom je odnosu s ginekologom, jer se posljednjih nedelja pisalo o njegovim navodnim aferama, i to preko Fejsbuka. Snežana se dosad nije oglašavala na tu temu, ali je riješila da otkrije istinu. Kako kaže, Vanja i ona su srećniji nego ikada i ništa ne može da poremeti njihovu skladnu ljubav.

– Svako neka nosi svoj krst na svojim leđima. Što se Vanje i mene tiče, mi smo zajedno i nikada nismo bili u prekidu. To je sve što ću vam reći – rekla je Đurišićka.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *