OVO JE KRAJ ZA NJIH, KULIĆI POD POLICIJSKOM PRATNJOM NAPUSTILI GRAD: Miljanini ispadi uništili porodicu! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

OVO JE KRAJ ZA NJIH, KULIĆI POD POLICIJSKOM PRATNJOM NAPUSTILI GRAD: Miljanini ispadi uništili porodicu! (FOTO)

Miljana Kulić, godinama je proganjala zvezdu “Granda” Mišela Gvozdenovića, u kojeg je bila patološki zaljubljena.

No, malo ljudi zna da je Miljana Kulić sa svojom porodicom živjela u Čačku gdje i Mišel, ali rijetko ko zna zašto je morala da se preseli u Niš. 

miljana2-750x502

(Foto: Printscreen)

– Ja sam nju tužio. Policija je izlazila na teren gdje je ona mene uznemiravala, to je bila moja kuća u Čačku. Miljana je uz pratnju policije morala sa svojom porodicom da napusti Čačak. Dokazi su u policijskoj upravi PU Čačak – rekao je Mišel.

miljana-ns

(Foto: Printscreen) 

S druge strane Miljana je kao po običaju imala kontra priču u svoju odbranu i rekla kako je Mišel organizovao njenu otmicu gdje su je odveli u šumu njegovi prijatelji i tamo je ostavili usred noći.

marija-i-miljana

Mišel je rekao da to nema veze sa istinom i da se tako nešto desilo postojali bi dokazi u policiji, kao što on ima dokaze u PU Čačak.

– Još jednom kažem, nije važno šta kaže, nego ko kaže. Samo mali bezuman mozak kao što ga ona ima može to da izmisli. Da je to istina, za to bi se već znalo, policija bi reagovala i ja bih odgovarao. Nema od toga ništa. To je čista glupost. Laž – rekao je Mišel.

(Kurir.rs) 

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *