KIJA VIŠE NIJE MOGLA DA ŠUTI: Odlučila ispričati sve o SLOBI I ANI KORAĆ, novinari nisu mogli vjerovati šta čuju! – X-Portal
Showbizz

KIJA VIŠE NIJE MOGLA DA ŠUTI: Odlučila ispričati sve o SLOBI I ANI KORAĆ, novinari nisu mogli vjerovati šta čuju!

Kristina Kija Kockar sinoć se pojavila na manifestaciji Bečki oskar popularnosti, gdje je došla po svoje priznanje na koje je, kako je istakla, veoma ponosna.

kija

Ona je u intervjuu za Pink.rs i “Premijeru” govorila o svojoj karijeri, planovima za budućnost, pohvalila je pojedine svoje kolege, a posebno interesantni bili su njeni odgovori na aktuelne teme. O javnom prepucavanju sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, koji se ipak nije pojavio na dodjeli, nije željela mnogo da priča.

kija1

– Nema potrebe da pričamo o njemu na ovako lijepom događaju. Prošlost, ne zanima me uopšte… – negodovala je Kija na pomen Slobinog imena, a raspoloženje joj se nije popravilo ni kada smo joj pomenuli Anu Korać, sa kojom je prekinula prijateljstvo jer je Ivanjičanka, navodno, spavala sa njenim bivšim mužem.

kija-i-sloba

-Ne znam kakve Ana ima veze sa mnom? Bila sam dobra sa mnogim ljudima, pa više nisam… Sve je to život. Ne bih to komentarisala, nisam nikada, pa neću ni sada. Ljudi koji znaju da čitaju između redova neka pročitaju – poručila je Kija.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *