SVI SMO OBOŽAVALI INDIRU IZ GRUPE COLONIA: Više ne izgleda ovako, ima DUŽU KOSU, a pogledajte joj lice ‘KAO ZALEĐENO’ (FOTO) – X-Portal
Showbizz

SVI SMO OBOŽAVALI INDIRU IZ GRUPE COLONIA: Više ne izgleda ovako, ima DUŽU KOSU, a pogledajte joj lice ‘KAO ZALEĐENO’ (FOTO)

Hrvatska pop grupa “Kolonija” nekada je žarila i palila regionalnom muzičkom scenom, a svakako je jedna od najzaslužnijih za uspjeh grupe bila pjevačica Indira Levak, koja je svojom moćnom energijom i specifičnim izgledom osvojila cijeli Balkan.

indira

(Instagram)

Svi smo rado đuskali uz velike hitove Kolonije, ali Indira je 2017. odlučila da napusti ovaj sastav i započne solo karijeru. Poslije 20 godina zajedništva, atraktivna plavuša istakla je da se zasitila rutine i da joj je neophodno da razvija svoju umjetničku kreativnost na drugi način.

indira-insta-31052017

(Instagram)

No, Indira nije prestala da nastupa, a na sceni je jednako eksplozivna kao i uvijek zbog čega je publika posebno voli. Ona je bila omiljena i zbog toga što je oduvijek bila drugačija, unikatna i samo svoja, a urbani stil i kratka kosa već decenijama su zaštitni znak ove 45-godišnjakinje.

inidrainsta

(Instagram)

Na Instagramu se zgodna Hrvatica nedavno pohvalila selfi fotkom uz koju je najavila rad na novim pjesmama, ali je njenim pratiocima nešto drugo zapalo za oko – šokirao ih je drugačiji Indirin imidž.

Da li je do osvetljenja, filtera ili je nešto sasvim drugo u pitanju ne znamo, ali očigledno je da Indira ne izgleda isto kao prije nekoliko godina. Djeluje praktično neprirodno zategnuto, s obzirom da pjevačica nema nijednu boru.

indirainsta

(Instagram)

“Čudno izgledaš”, “Nekako si neprepoznatljiva”, “Hm, ovo nisi ti”, “Previše botoksa, draga”, nizali su se komentari jedan za drugim.

Hrvatski mediji su čak kontaktirali i stručnjake koji su potvrdili da je Indirino “zaleđeno” lice najvjerovatnije posljedica pretjerane količine botoksa.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *