SKANDAL NA “ZADRUGOVIZIJI”, MILJANA SE OVIM RIJEČIMA OBRATILA ZORICI BRUNCLIK: Njen bezobrazluk je prešao sve granice, PUBLIKA JOJ ZVIŽDALA (VIDEO) – X-Portal
Showbizz

SKANDAL NA “ZADRUGOVIZIJI”, MILJANA SE OVIM RIJEČIMA OBRATILA ZORICI BRUNCLIK: Njen bezobrazluk je prešao sve granice, PUBLIKA JOJ ZVIŽDALA (VIDEO)

Miljana Kulić sinoć je sve zaprepastila svojim nastupom na “Zadrugoviziji”, ali i načinom na koji je razgovarala sa članicom žirija Zoricom Brunclik.

Miljana je nakon nastupa dobila loše kritike, a onda se posvađala i sa Zoricom.

mfak9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxprn01eqv8vytliogjmmzkxyzywmzi1ogy0zmqxnte5ymjknzywnwuucg5nkzmczqooaieaaq

Foto: Prinstcreen

– Ja sam šokirana, Tina tako nikada nije nastupila. Ja ću biti surovo iskrena. Ti misliš da možeš od nas da praviš budale – rekla je Zorica.

1

Foto: Prinstcreen

– Žao mi je što se vi osjećate kao budala, ja sam tu da zabavim publiku. Čast vašoj karijeri i godinama, ovo je rijaliti šou – rekla je Miljana i dobila zviždanje od publike.

– Miljana tebe publika obožava – rekla je Rada, a svi iz publike su zviždali kako bi negirali Radinu tvrdnju.

2

Foto: Printscreen

– Meni nisu bitni statisti, bitno je da mene ljudi napolju vole. Da sam pjevala “Avlije, avlije” možda bi bili svi zadovoljni – rekla je Miljana, rekla je ona, nakon čega ju je publika izviždala.

3

Foto: Printscreen

Pogledajte kako je to izgledalo:

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *