NAKON SVEGA NOVA DRAMA PJEVAČICE, UKIDAJU JOJ SVE: Evo kakva kazna prijeti Jeleni Karleuši, OVO NEĆE PODNIJETI! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

NAKON SVEGA NOVA DRAMA PJEVAČICE, UKIDAJU JOJ SVE: Evo kakva kazna prijeti Jeleni Karleuši, OVO NEĆE PODNIJETI! (FOTO)

Protiv pjevačice Jelene Karleuše podnijeta je krivična prijava jer je pozivala roditelje da ne vakcinišu svoju djecu. 

Naime, grupa zabrinutih roditelja podnijela je krivičnu prijavu protiv Karleuše i njoj sličnih zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila. 

Karleuša se borila protiv toga da se djeca vakcinišu MMR vakcinom, tvrdeći kako postoje nuspojave i da je njena kćerka imala problema zbog pomenute vakcine, uprkos uvjeravanjima ljekara da su vakcine proverene i beubjedne. 

jelena-kig

(Foto: Instagram)

Jelena je tad rekla kako je uverena da je u pravu:

– Jedna kćerka je imala velike probleme poslije vakcininacije vakcinom MMR i mene može da optuži i za krivično delo samo roditelj koji nije imao nikakvih problema!

Kareluša je istakla da traži da roditelji imaju pravo da odbiju vakcinaciju:

– Ja kao roditelj koji je imao velikih problema apelujem na vas da imate pravo na izbor, kao i u svim drugim zemljama, što je pravilo!

jelena1

(Foto: Instagram)

I njeni profili na društvenim mrežama su u opasnosti. Kako tvrde svjetski mediji, najveće svjetske mreže, poput Fejsbuka i Instagrama objavile su da će se obračunati sa govorom mržnje, bilo kakvim pozivima na nasilje i drugom vrstom nedoličnog sadržajam u koju spadaju aktivnosti krajnjih desničara, ali i zagovornika izbjegavanja vakcinacije.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *