“PRODAVALA GAĆE I ČARAPE NA PIJACI OD JUTRA DO MRAKA”: Zanijemit ćete kad čujete čim su se bavile domaće pjevačice PRIJE ESTRADE! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

“PRODAVALA GAĆE I ČARAPE NA PIJACI OD JUTRA DO MRAKA”: Zanijemit ćete kad čujete čim su se bavile domaće pjevačice PRIJE ESTRADE! (FOTO)

Pojedine naše pjevačice danas žare i pale domaćom muzičkom scenom, ali u prošlosti su bile daleko od reflektora i kamera. Bile su anonimne djevojke i bavile se nekim uobičajenim poslovima.

Na primjer, ultra popularna zvezda “Granda” Milica Pavlović prije slave koju je stekla u šou programu “Zvezde Granda” radila je u štampariji, piše magazin “Pulsonline“.

 Na početku sam radila najteže poslove, prenosila kutije, lijepila naljepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate, baki i deki sam renovirala kuhinju – ispričala je Milica za “Blic” prije nekoliko godina.

milica-pavlovic-750x500

(Instagram)

Njena koleginica Marina Tadić je takođe bila vrijedna i bavila se raznim poslovima prije pjevanja.

Prvo je radila na radiju, onda je prodavala slike na svadbama…- Nikad me nije bilo sramota da radim, dok mnoge moje drugare jeste. Sasvim slučajno sam jednog dana dobila poziv od čoveka koji je godinama svirao u Valjevu da mu se pridružim i da počnem da pjevam. Muzika je zaista počela kao zabava, ali, eto, malo-pomalo, 12 godina je iza mene – izjavila je Marina 2016. godine.

Goga Sekulić je poput Marine, prije nego što je počela da se bavi pjevanjem, radila na radiju.

goga6

(Instagram)

– Prije 25 godina sam bila radio voditeljka! Moja emisija je počinjala u osam uveče i trajala je do ponoći. Bila sam veoma slušana! – otkrila je Sekulićeva prije tri godine.

Kako je objavio tabloid “Scandal” svojevremeno, zvezda “Granda” Nadica Ademov prodavala je na pijaci prije popularnosti i slave.

nadica2

(Instagram)

– Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape – otkrio je izvor blizak pjevačici i dodao:- Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvijek je imala posla – ispričao je anonimni sagovornik za pomenuti tabloid.

NAJGLEDANIJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *