TUGA, PJEVAČICI OTKRIVEN TUMOR, HITNO OPERISANA: Od ove bolesti mnogi boluju! – X-Portal
Showbizz

TUGA, PJEVAČICI OTKRIVEN TUMOR, HITNO OPERISANA: Od ove bolesti mnogi boluju!

Pjevačica Verica Šerifović operisala je rak dojke. Majci pop zvijezde Marije Šerifović ljekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promjene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Marija se tokom teškog perioda nije odvajala od legende narodne muzike.

verica

 – Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promjene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kada je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im ljekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se reši operacijom, odahnule su – otkriva izvor.

 – Marija ju je posećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula se o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane – priča sagovornik i dodaje:

– Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim probelmima. Željela je da joj obezbijedi prijeko potreban mir tokom oporavka.

marija-serifovic-810x570-750x528

Majci i kćerki je teško palo i čekanje rezultata poslije operacije, koji su pokazali da zvijezda narodne muzike više nema rak.

Upravo zbog ovoga je Marija svoju zaradu od koncerta koji je održala na Dan žena 8. marta donirala ženama koje boluju od raka.

– Večerašnji koncert posvećujem svim ženama koje se bore protiv raka dojke. Odričem se svog honorara – rekla je Šerifovićeva, a publika ju je nagradila ovacijama.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *