Ostavio ženu zbog BOLESTI: Naš poznati pjevač zaprepastio sve, TAČNO JE, RAZVELI SMO SE, ali ovo je ŠOK! – X-Portal
Showbizz

Ostavio ženu zbog BOLESTI: Naš poznati pjevač zaprepastio sve, TAČNO JE, RAZVELI SMO SE, ali ovo je ŠOK!

Pjevač Bojan Tomović javno se obratio i na Fejsbuku otvorio dušu u potpunosti. Pjevač je ispričao šta je prethodilo razvodu sa suprugom, a krivicu za neprijatnu situaciju svalio je na bolest. Crnogorski pjevač šokirao je nedavno javnost priznanjenm da boluje od Bipolarnog poremećaja, a sada je uslijedio novi šok kada je objavio rastavu sa ženom. 

powered by Rubicon Project

bojan

– Da, tačno je, razveli smo se. Ima skoro mjesec dana. Kad je krenula da pakuje svoje stvari, po prvi put je nisam spriječavao u tome, naprotiv, pomogao sam joj da se spakuje i iskreno joj poželIo sreću kad je napuštala stan. Spasila se, psihički se spasila, jer je sa mnom teško živjeti – napisao je Tomović i dodao:


– Psihičko “maltretiranje” je, kažu, u rangu sa fizičkim, ako ne i gore. Moje stalne teške depresije i ničim izazvane euforije podjednako su iscrpjele i nju, i da je ostala sa mnom i ona bi ubrzo završila na antidepresivima, zato sam i osjetio neko čudno olakšanje kad je napustila naš dom, jer sam siguran da sam i ja napokon učinio dobro djelo, iako to možda sada tako ne izgleda. To je jedno pošteno, neiskvareno stvorenje, velikog srca i dobre duše, iz dobre, domaćinske kuće i zaslužila je da bude srećna, da ima potomstvo, kad se već nama nije dalo, jednostavno, zaslužila je normalan život, a ne skoro svakodnevne stresove zbog mene koji su je u posljednje vrijeme redovno dovodili do suza. Nisam više mogao da gledam kako pati i kamo sreće da sam ranije mogao da presječem i pustim je da ode, ali ipak je to 13 i po godina braka i ljubav i prijateljstvo i navika – naveo je između ostalog pjevač, a onda šokirao psovkama i uvredama koje je uputio široj porodici svoje bivše supruge.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *