MILIJANA NAPUSTILA VILU, PA JE VRATILI: Kada vidite šta su radili u tajnoj sobi, NEĆE VAM BITI DOBRO, gledao ih je i Milojko – X-Portal
Showbizz

MILIJANA NAPUSTILA VILU, PA JE VRATILI: Kada vidite šta su radili u tajnoj sobi, NEĆE VAM BITI DOBRO, gledao ih je i Milojko

Milijana Bogdanović je sinoć na kratko napustila rijaliti, a onda su se u tajnoj sobi susreli Milojko Božić i Aleksandar Požgaj, preklinjali su za njen povratak. Milojkove riječi će vas šokirati, a ono što je Milijana uradila po povratku je nevjerovatno.

op


Naime, dok su sjedili u tajnoj sobi Milojko Božić i Aleksandar Požgaj i molili produkciju da vrate Milijanu Bogdanović, njen vjerenik je izgovorio:

– Milijana, vrati se! Mnogo te volim, ne mogu bez tebe!

ooo


Ovakvu Milojkovu rekaciju poslije svega što je rekao Milijani, kao i poslije raskida koji se dogodio prije nekoliko dana niko nije očekivao.

ppoi
ccr
ccd


Međutim, poslije samo nekoliko minuta Milijana se vratila u šou i to u tajnu sobu u koju je uaš Požgaj. Ona se Požgaju bacila u zagrljaj, a onda su nastavili sa razmjenjivanjem strasti ni ne sluteći da Milojko sve vrijeme sjedi u trpezariji i gleda preljubu.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *