TOTALNI ŠOK NA INSTAGRAMU! DUŠKO TOŠIĆ VIŠE NE PRATI SUPRUGU NA INSTAGRAMU, OBJAVIO FOTKU SA DRUGOM ŽENOM! Fudbaler napravio haos na društvenim mrežama! – X-Portal
Showbizz

TOTALNI ŠOK NA INSTAGRAMU! DUŠKO TOŠIĆ VIŠE NE PRATI SUPRUGU NA INSTAGRAMU, OBJAVIO FOTKU SA DRUGOM ŽENOM! Fudbaler napravio haos na društvenim mrežama!

Duško Tošić napravio je jučer zbunjujući potez na Instagramu kada je svoju i dalje zakonitu suprugu Jelenu Karleušu otpratio sa društvene mreže Instagram.

Naime, među 317 ljudi koje fudbaler “prati” na društvenoj mreži, na kojoj je pjevačica više nego aktivna, nema Jelene. A to se vrlo lako može utvrditi i pretragom.

jk-2

Što se tiče fotografija, posljednja koju je fudbaler objavio sa svojom suprugom je ona porodična nastala 7. januara, a upravo u tom periodu početkom godine izbio je veliki skandal o navodnoj aferi Jelene i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.

jk-3

Duško je zatim postavio fotografiju sa svojom sestrom, što je totalno uzdrmalo estradno tlo. On je tamnoputu djevojku držao u zagrljaju, a uz fotografiju je stavio emotikone srca i rođendanske torte.

jk-5

Poznata pjevačica je danas, nakon ovakvog Duškovog poteza, također otpratila svog muža sa Instagrama. 

jk-4

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *