Lijepa Srbijanska manekenka se razvodi nakon svega TRI MJESECA: Razlog će vas ostavit u šoku, ona tvrdi “Moj bivši suprug je…” – X-Portal
Showbizz

Lijepa Srbijanska manekenka se razvodi nakon svega TRI MJESECA: Razlog će vas ostavit u šoku, ona tvrdi “Moj bivši suprug je…”

Crnogorski pjevač Danijel Alibabić i srbijanska manekenka Jovana Nikolić još 2013. godine upoznali su se u opskurnom rijaliti programu “Farma”

Tamo su se i vjerili, a po izlasku iz rijalitija su sklopili građanski brak u Crnoj Gori. Na gala svadbi prisustvovalo je 400 zvanica, među kojima su bile brojne poznate ličnosti, uključujući i njihove rijaliti kolege. Međutim, uslijedio je pravi skandal kada su nakon svega tri mjeseca odlučili da se razvedu, a Jovana nakon toga više nije štedjela bivšeg muža.

– Za tri mjeseca svašta sam doživjela. Danijel me je hvatao za vrat i prijetio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču – tvrdi Jovana, pa je sve šokirala tvrdnjom da je Danijel zapravo gej i da su u braku jeli samo sendviče.

Jovana se vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd i zaposlila u jednom fast foodu i prodavala pljeskavice, a hvalili su je i kao dobru radnicu.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *