JELENA KARLEUŠA KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU OD DUŠKA: Jedva je smogla snage da OVO NAPIŠE, dosta je! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

JELENA KARLEUŠA KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU OD DUŠKA: Jedva je smogla snage da OVO NAPIŠE, dosta je! (FOTO)

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija kako se na snimanju showa “Zvezde Granda” dogodila prava drama kada je Jelena Karleuša izjurila sa snimanja.

-Snimanje je teklo ustaljenim tokom i činilo se da je Jelena raspoloženija nego što je bila u prethodnoj emisiji. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, postajala je razdražljiva i vidjelo se da sve teže podnosi to što sjedi u studiju. U jednom trenutku, Popović je počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smijeh u studiju. Jelena je u tom trenutku, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu – navodno priča izvor blizak pjevačici, pa dodaje:

-Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje trajalo je više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku. Nebrojeno puta je ponovila:

-Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem i bićemo ponovo zajedno. Njeno takvo stanje rasplakalo je pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sjećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače.

karleusa-kurir-01

Međutim, sada se oglasio Jelenin PR tim:

 – Nikada se nisu dogodile bilo kakve drame na snimanju emisije “Zvezde Granda” i svi tekstovi napisani na tu temu danas su od pocetka do kraja djelo nekog jako izopačenog.

A onda je prokomentarisao i priče o razvodu:

 –  Također, tekstovi u kojima se piše o razvodu su izmišljeni u cjelosti….

Ubrzo se oglasila i Karleuša na Instagramu porukom:

2

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *