POPOVIĆ ODMAH DOTRČAO DO NJE, PREKINUTO SNIMANJE: Jelena se počela tresti, KRENULA KA IZLAZU, jezivi jecaji odzvanjali! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

POPOVIĆ ODMAH DOTRČAO DO NJE, PREKINUTO SNIMANJE: Jelena se počela tresti, KRENULA KA IZLAZU, jezivi jecaji odzvanjali! (FOTO)

Jelena Karleuša se nedavno vratila na snimanje emisije “Zvezde Granda”, a iako se činilo da se polako oporavlja poslije gubitka majke, snimanje je tokom protekle nedjelje prekinuto, zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživjela u studiju.

z


 Kako izvor koji se našao na licu mjesta kaže, Karleuša je usred snimanja, iz tada nepoznatog razloga, izjurila sa scene i otišla u bekstejdž.

– Snimanje je teklo ustaljenim tokom i činilo se da je Jelena raspoloženija nego što je bila u prethodnoj emisiji. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, postajala je sve razdraživljija, i vidjelo se da sve teže podnosi to što sjedi u studiju. U jednom trenutku, Popović je počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smijeh u studiju. Jelena je u tom trenutku, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu – priča izor i objašnjava da je istog trenutka za njom krenuo direktor Saša Popović.

e

– Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izletio sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku – kaže izvor za “VIP” i navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

re

– U svom tom ludilu jasno se čulo Jelenino dozivanje Divne. Nebrojeno puta je ponovila: “Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bićemo ponovo zajedno”. Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sjećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače – priča izvor i otkriva da je Karleuša sve vrijeme pokušavala da otjera Popovića od sebe.

zu

– Iako je Saša na sve načine pokušavao da je smiri, nije mu uspjevalo. Jelena ga je gurala i govorila mu da je ostavi na miru.Grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena. Poslije nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Tjerala ih je i govorila: “Pustite me više svi, hoću da idem kod  moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovdje. Pućiće mi srce od bola”, i tako nekoliko puta – navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

t

– Kako joj je Marija rekla: “Odmah da si se smirila i izašla na scenu”, tako je Jelena prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sjela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo. Svi smo bili u šoku tih pola sata. Ipak, svima je bilo drago da je na kraju Jelena došla sebi i da se njeno užasno stanje popravilo – zaključuje izvor.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *