BOSANKA U ZVEZDAMA GRANDA IZABRALA DA PJEVA PJESMU ARKANOVE KĆERKE: Reakcije žirija su sve iznenadile, “KAKO TE NIJE STID” (VIDEO) – X-Portal
Showbizz

BOSANKA U ZVEZDAMA GRANDA IZABRALA DA PJEVA PJESMU ARKANOVE KĆERKE: Reakcije žirija su sve iznenadile, “KAKO TE NIJE STID” (VIDEO)

Bosanka Nejra Prošić (20) iz Cazina iznenadila je sve kada je u “Zvezdama Granda” ovog vikenda pjevala pjesmu Anastasije Ražnatović, kćerke Cece.

 – Budući da je Nejri tek 20 godina, pretpostavljamo da ne zna puno o ratnim dešavanjima i strahotama koja su zadesila ove prostore, jer ih nije bila ni rođena dok su trajala (ako je upućena, tim još gore), ali zar je moquće da nije imao niko da je podsjeti da je otac pjevačice čiju je pjesmu izabrala, ni manje ni više nego ratni zločinac ili to nije važno?! – samo jedan je od kometara na društvenim mrežama.

1

Međutim, zanimljivo je kako ni žiri nije bio oduševljen njenim izborom pjesama.

3

“Kakva je ova druga pjesma? Nisam u toku, niti intonacije, niti pjesme. Pjevala je kao da je djevojka pala sa nebesa. Čuj izabrati ovakvu pjesmu.”

4

“Odabir ovih pjesama je tragedija. Prvo pjesma toliko ti ne leži, a da ne govorim o drugoj pjesmi. Nikad gori spoj pjesama nisi imala”, istakla je Marija Šerifović.

5

Međutim, Ana Bekuta se nije slagala sa njihovim mišljenjima i smatrala je kako je Nejra zaslužila da ode u baraž.

6

Pogledajte njen nastup od 2:33:00:

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *