RADA JE SADA PRAVA BOMBA, A OVA SLIKA OTKRIVA KAKVA JE BILA KAO DJEVOJČICA: I krije jednu veoma TUŽNU priču koju NIKO NIJE ZNAO! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

RADA JE SADA PRAVA BOMBA, A OVA SLIKA OTKRIVA KAKVA JE BILA KAO DJEVOJČICA: I krije jednu veoma TUŽNU priču koju NIKO NIJE ZNAO! (FOTO)

Radmila Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih i najzabavnijih pjevačica na našoj estradi, i uvijek je na meti interesovanja medija i publike.

re

Dugonoga folk zvijezda uvijek je spremna da se našali i da otvoreno razgovara čak i o škakljivim pitanjima, premda se ona ne libi ni da u javnosti priča o potresnim i tragičnim situacijama u svom životu.

r4

Naime, Rada je u nekoliko navrata otvorila dušu i progovorila o smrti svoje majke. Pjevačica je 2005, kada je imala svega 20 godina, izgubila mamu, a danas o njoj priča sa najvećim ponosom i ogromnom ljubavlju.


I upravo ta činjenica pokazuje koliko je ona hrabra i kako se dobro nosi sa teškim trenucima u životu. 

rt

Nedavno je na profilu na Instagramu koji vode Radini fanovi osvanula fotografija koja priča priču o nekim prošlim, sjetnim vremenima – dok je pjevačicina majka još uvijek bila u životu. Slika pokazuje čitavu porodicu Manojlović na okupu – Radu, njenu mamu Mirjanu, tat Rade, sestra Maja i brat Nenad. 


Na fotografiji se vidi i koliko samo Radmila liči na svoju majku.

r44
re4

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *