NIKO NIJE OVO VIDIO! Karleuša na snimanju “Zvezda Granda” nosila samo jednu stvar u ruci! TO joj je posljednja uspomena od Divne! RASPLAKAT ĆE VAS! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

NIKO NIJE OVO VIDIO! Karleuša na snimanju “Zvezda Granda” nosila samo jednu stvar u ruci! TO joj je posljednja uspomena od Divne! RASPLAKAT ĆE VAS! (FOTO)

Nakon skandala u kome se našla pop diva Jelena Karleuša, pjevačica je ubrzo doživjela je još jači udarac kada joj je preminula majka Divna. Jelena se tada potpuno povukla iz medija, a nedavno je ponovo počela sa snimanjem emisije “Zvezde Granda” u kojoj je ona jedan od članova žirija. 

d

Naime, Karleuša je na snimanju ove emisije došla u bež kombinaciji, sa kratkom kosom, a niko nije zapazio šta je nosila u ruci.

w

Pjevačica je sve vrijeme uz sebe držala mobilni telefon, a može se jasno vidjeti da je na ekranu imala sliku svoje majke. Očigledno je da Karleuša i dalje mnogo pati, te Divninu sliku svuda nosi sa sobom. 

ww


Podsjetimo, Divna Karleuša je preminula 3. marta u svojoj kući, a pevačici su prijatelji obavijestili nakon nastupa da joj je majka umrla.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *