ONA JE SINOĆ SVE VIDJELA, EVO ŠTA JE POŽGAJ RADIO MILIJANI: Kad ovo Milojko čuje završit će u BOLNICI, ŠOK ISPOVIJEST! – X-Portal
Showbizz

ONA JE SINOĆ SVE VIDJELA, EVO ŠTA JE POŽGAJ RADIO MILIJANI: Kad ovo Milojko čuje završit će u BOLNICI, ŠOK ISPOVIJEST!

Aleksandra Požgaj na početku realitija “Parovi” imala je romansu sa Aleksandrom Požgajem, a sada je izrazila zabrinutost zbog Milojka, kom Požgaj pokušava da “preotme” Milijanu.

1

“Bila sam tu kada je Aleksandar pokušao da je poljubi u ostavi, a ona ga je gurala i govorila mu da će ga politi. Onda je ona njega pitala da li će da se igraju. Uskoro će pasti u kandže Aleksandra Požgaja, skrenuće joj pažnju sa Milojka. Biće tu svašta. Milojku radi pritisak, cima nogom, pomijera usta, završiće u bolnici na kraju”, rekla je ona.

Podsjećamo, sinoć se u vili “Parova” dogodila scena o kojoj svi bruje.

miljana-i-milojko

Milijana se veselila i igrala uz muziku sa drugim učesnicima, a u jednom trenutku Aleksandra Požgaj ju je čak zagrlio i poljubio.

Sve je to Milojko gledao sa strane, a na njegovom licu vidjelo se da mu nije svejedno. O tome svjedoči i scena koja je nastupila nešto kasnije, kada je Milijana sjela kraj njega. Ljubavnici su se raspravljali, a po Milijaninom licu vidjelo se da ju je Milojkova ljubomora iznervirala. Da li riječ o bezazlenom ljubomorisanju bez pravog razloga, ili njihovoj vezi predstoje ozbiljni problemi, ostaje da vidimo u nastavku rijalitija. 

miljana-ns

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *