MILIJANU OČI ODALE, IMA NOVU SIMPATIJU U REALITYJU, SINOĆ JU JE GRLIO I LJUBIO: S Milojkom je gotovo, ŽELI DA BUDE S NJIM! (VIDEO) – X-Portal
Showbizz

MILIJANU OČI ODALE, IMA NOVU SIMPATIJU U REALITYJU, SINOĆ JU JE GRLIO I LJUBIO: S Milojkom je gotovo, ŽELI DA BUDE S NJIM! (VIDEO)

Nakon skandaloznog “Parografa” i otkrivanja istine, Milijana i Milojko odgovarali su na pitanja za Happytv.rs.

Iako su se trudili da izgledaju kao da je sve u redu, Milojko ne može da sakrije bijes i ljubomoru.

-Kažu da ti imaš novu simpatiju u vili, Požagaja, vama je sinoć pozlilo?

-Požgaj malo više pravi igru, ona to ne razumije, ja sam njoj to rekao.Požgaj je Pera Detlić, on je obilježen ustvari ovdje. ..Šta ima mene da osuđuje, ja osuđujem njega što on nema djecu…Ona kada je došla u krevet ja sam joj rekao, vidim malo miriše na vinjak…Nisam ljubomoran daleko od toga– rekao je Milojko, piše “Happy TV”.

miljana-i-milojko

Milijana nije smjela da prizna pred Milojkom da je pila već je rekla da je uzela samo malo.

Svi su primijetila da je sinoć bila veoma zadovoljna i srećna i jako joj je prijalo novo društvo, dok je Milojko tugovao u sobi.

-On je morao sinoć u krevet.Da sam ja htjela da ostanem sa Požgajem napolju ja bih ostala – rekla je Milijana, na što je Milojko ljutito dodao kako je došla tek poslije pola sata, pa se pitao da li joj je neko preneo da mu nije dobro.

Milijana tvrdi kako nije čula da je Milojku loše.

-Požgaj sada spava pa pozovite njega da vam on kaže– rekla je Milijana, koja je veoma upućena šta Požgaj radi tokom dana

Novinar Happy portala Aleksa, je provalio da se Milijana veoma razlikuje od prošlog intervjua i da joj se oči sijaju, pa ga je zanimalo šta je razlog toga.

-Smiješno mi je to za Požgaja – rekla je Milijana.

Milojko je primijetio da prvo veče kada je otišao da legne Milijana je odmah pošla za njim, a sinoć je došla poslije pola sata. Kaže da je imao pritisak 180 sa 112. Čuo da je Požgaj grli i ljubi.

539027-milojko-bozic-i-miljana-bogdanovic-ls

Onda je upitao Milijanu kako bi se ona osjećala da on ljubi drugu djevojku .

-Ne mogu da kažem da je on ružan čovek, ali ne bih ovdje bila sa njim -izjavila je Milijana

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *