DUŠKO POSLAO KARLEUŠI MILION EURA ZA VILU: Potrošila na 4 kupatila 100.000 €, garderober 50.000, bazen, 2 kuhinje, 3 gostinjske sobe… (FOTO) – X-Portal
Showbizz

DUŠKO POSLAO KARLEUŠI MILION EURA ZA VILU: Potrošila na 4 kupatila 100.000 €, garderober 50.000, bazen, 2 kuhinje, 3 gostinjske sobe… (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša još uvijek se oporavlja nakon smrti majke, a njen suprug čini sve kako bi je što prije podigao na noge.

Zbog toga joj je poslao milion eura, kako bi se pjevačica zaposlila uređenjem njihove vile koju su kupili od trenera Dragana Stojkovića Piksija na Dedinju.

karleusa-kurir-01

Budući da Jelena neće do daljnjeg nastupati, već će se samo brinuti o kćerkicama i pojavljivati na snimanju showa “Zvezde Granda”, on joj je sugerisao da se pozabavi uređenjem novog doma.

– Kuća jeste u odličnom stanju, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Međutim, u vili dugo niko nije živio, a Jelena voli da sve uredi po svom ukusu. Zato je Duško riješio da ne štedi nijednog eura, nego da joj da odriješene ruke, ali i kesu, pa će u njihovom domu biti sve urađeno po posljednjoj modi. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Samo će pločice i sanitarije koštati oko 100.000 eura – priča  sagovornik “Kurira” i dodaje da će njihove nasljednice Atina i Nika imati zasebne sobe s terasom i kupatilom, a iza kuće će naknadno biti izgrađen bazen, dok će posebnu pažnju posvetiti dnevnoj, spavaćoj sobi i kuhinji.

screenshot-2

Foto: Svet

– Sobe za djecu biće uređene kako su djevojčice tražile – u motivima njihovih omiljenih likova iz filmova. Jelena i Duško su se oduševili i napraviće im pravu oazu. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinske sobe. Jeleni je najviše žao što njena majka nije dočekala da vidi kako će ona sve to da uredi, jer se Divna oduševila kućom, ali i svim onim što joj je pjevačica govorila da će uraditi. Posebna soba biće uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku, koje su uvijek dobrodošle. Međutim, najvažniji dio u kući je velika soba za pejvačicinu garderobu i cipele, koja će koštati tričavih 50.000 eura – završava izvor “Kurira”.

jelena-karleusa-2-1024x683

– Jako sam zahvalna mužu, jer sve što sam ikad zaradila ja sam potrošila na krpe, porodicu, prijatelje, uložila u karijeru. Da je na meni, živjeli bismo u jednom velikom garderoberu, prodavali bismo cipele, palili bismo cipele u nekom kaminčiću da se ogrijemo – rekla je Jelena jedne prilike.

1

Foto: Svet

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *