JELENA KRUNIĆ STALA PRED KAMERU, SMRŠALA 15 KILOGRAMA: “Loše sam, moram ovo reći” – X-Portal
Showbizz

JELENA KRUNIĆ STALA PRED KAMERU, SMRŠALA 15 KILOGRAMA: “Loše sam, moram ovo reći”

Jelena Krunić nedavno je diskvalifikovana iz “Zadruge”, a danas slavi 32. rođendan u rodnom Čačku. 

Odlučila je da prvi put nakon diskvalifikacije stane pred kamere i uključi se uživo na Instagramu i tom prilikom se zahvali pratiocima za podršku. 

jelena-krunic-facebook-570x381

– Hvala mojim ljudima, hvala onima koji me vole. Hvala vam za silne poklone koje sam dobila u “Zadruzi” i koje nisam ni dobila. Nadam se da hoću, ima 4-5 paketa (vjerovatno su htjeli da me iznenade za rođendan). Vidite me kako izgledam, nisam baš najbolje. Moram da vam kažem da sam smršala više od 12 kilograma. Danas sam bolje, obradovali su me pokloni za rođendan. Tačno je da sam diskvalifikovana i to sam namjerno uradila, vjerujte mi. To je bio jedini način da ja izađem odande, jer sam već pokušala u nekoliko navrata da pobjegnem. Udarila sam radnika obezbjeđenja jer me je vukao za rukav u momentu kada sam ja samo željela da izađem. Izvinila sam mu se potom. I izvinjavam se svim momcima iz obezbjeđenja koji su tada bili tu još jednom. Moram da se zahvalim i produkciji jer su bili veoma korektni, a ja sam bila stvarno nepristojna. Imam problema sa zdravljem, malokrvna sam i sutra idem ponovo na kontrolu – poručila je Jelena.

krunic1

– Zahvalila bih se i našoj Višnji Petrović, zna ona zbog čega. Zato i nosim danas majicu koju mi je ona poklonila. Drago mi je da sam opet sa majkom i mojim prijateljima. Ne znam kome je bilo teže, da li meni u “Zadruzi” ili mami koja je gledala. Želim da se izvinim svima koji su vjerovali u mene da ću ostati do kraja. Ipak, zdravlje nema cijenu. Onog trenutka kada sam izašla kroz rampu, u stvarima koje su mi ostavili (Luna Đogani, vratiću joj sve, ali mi se Anabela Atijas ne javlja), tu je za mene prestala “Zadruga”. Nisam laprdala poslije izlaska kao što je Luni ubačen rovac. Ostaću doslijedna svojim stavovima i neću nikada ni za koga od njih ništa ružno reći. Neke stvari su se kosile s mojim moralnim načelima, kakvi su – takvi su. Nisam mogla da shvatim da ne treba da očekujem isto što i ja njima pružam. Možda osim Mikija. O rijalitiju ne mislim ništa loše, samo mi je u globalu bila loša atmosfera i ja to nisam mogla da izdržim – objasnila je Krunićka i dodala:

– Nastaviću da se bavim Jutjubom, to su mi planovi za budućnost. Dakiju (bivšem dečku) sam čestitala što će postati otac. Ako je neko zaslužio svu sreću ovoga svijeta onda je to on. I to nije bila provokacija. Drago mi je zbog njega iako mi je malo bilo teško kada sam čula da će postati otac, ali dobro… Neću davati nikakve izjave za medije. I otkriću vam – ne, nisam morala da platim kaznu od 50.000. 

krunic32

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *