USRED JELENINE TUGE, ONA SE OGLASILA, NIJE VIŠE ŽELJELA DA ŠUTI: Progovorila o Duškovoj prevari, sad je sve jasno! – X-Portal
Uncategorized

USRED JELENINE TUGE, ONA SE OGLASILA, NIJE VIŠE ŽELJELA DA ŠUTI: Progovorila o Duškovoj prevari, sad je sve jasno!

Jelena Karleuša početkom ove godine našla se u centru skandala kada su u javnosti procurile njene poruke i fotografije koje je razmjenjivala sa Ognjenom Vranješom.

Međutim, tada su mediji počeli pisati i o navodnoj aferi njenog supruga Duška Tošića i to sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević. 

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

Sofija je još tada na svom Instagramu demantovala ove navode, nazvavši Karleušu svojom prijateljicom.

aa

Sofija je sada  sada je pred kamerama “Premijere” objasnila sve o susretu sa Duškom Tošićem, zbog kojeg su i krenule spekulacije o njihovoj aferi. 

a1

– Umiješana sam u nešto u šta apsolutno nisam bila akter dešavanja. Bila sam akter zato što sam se našla za istim stolom sa Duškom, Piksijem i njegovom porodicem jer se družim sa njegovom kćerkom. Mislim da je to nekome tako odgovaralo, nagađam i kome ali dobro. Jelena i ja smo se čule i nekako i mislim da nas je sve ovo nekako zbližilo, postale smo i prijateljice. Ona nije vjerovala nijednog trenutka, pogotovo što je smiješno jer detalj koji je malo poznat jeste da je to veče u istom društvu bila i Jelenina tetka – rekla je Sofija.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *