DUŠKO SE VRATIO U KINU, A SAD SU USLIKALI JELENU: Sva u crnom, smršala 10 kilograma, IZRAZ LICA SVE GOVORI (FOTO) – X-Portal

DUŠKO SE VRATIO U KINU, A SAD SU USLIKALI JELENU: Sva u crnom, smršala 10 kilograma, IZRAZ LICA SVE GOVORI (FOTO)

Jelena Karleuša još uvijek se oporavlja od smrti majke Divne.

Nakon što jedno vrijeme nije izlazila iz kuće, pjevačica je prije dva dana izašla na ručak sa prijateljima i porodicom.

2

Foto: Alo.rs

Ona je ujutru posjetila majčin grob, a poslije toga sunčano posle podne je provela na ručku u društvu tetke Danijele, brata Marka i prijatelja.

“Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njenih najbližih prijatelja, supruga i naravno kćerkica Atine i Nike joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti ona nije mogla da izađe iz kreveta, odbijala je hranu, i nikako nije mogla da se pomiri sa teškom istinom da joj je majka umrla. Tih prvih dana nije htjela uopšte da izlazi iz kuće, sve su drugi radili stvari za nju. Išli u prodavnicu, vodili djecu u školu, spremali se za selidbu, a onda se trgla i polako počela da se vraća u realnost. Najviše ju je “otreznilo” to što je i sama majka, i što je potrebna svojoj djeci. Jelena je jedino izlazila iz kuće kada je odlazila na groblje i ništa drugo je nije interesovalo. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu poslije podne ode na ručak na splav na koji je veoma često odlazila”, otkriva izvor za “Alo” i dodaje:

3

Foto: Alo.rs

“Pošto je bila subota, Jelena je rano ujutru otišla na Bežanijsko grobolje. Pola sata je bila na majčinom grobu sa tetkom. Tamo su očistile spomenik, stavila novo cvijeće i zapalile svijeće u kapeli. Posle toga, Karleuša se Danijelom odvezla do Novog Beograda gde se kratko prošetala kejom jer je bilo veoma lijepo vrijeme, a onda se našla sa prijateljima, Zoranom Birtaševićem i Jovanom Dakić i bratom Markom. Otišli su na jedan poznati beogradski splav, gdje su inače veoma česti gosti, a kada je kročila u restoran na vodi osoblje koje je veoma dobro poznaje veoma se iznenadilo što je vide. Odmah su im obezbijedili veliki sto koji je gledao na rijeku, a pjevačica je sjela da ne gleda u sunce jer je bila u crnom od glave do pete. Iako je nosila velike crne naočare i beretku, nije mogla da se sakrije od gostiju splava koji su je prepoznali uprkos tome što ima kratku kosu. Ono što je sve iznenadilo, naravno i veoma obradovalo, jeste da je Jelena bila veoma raspoložena. Sve vrijeme dok su bili na ručku vodila je glavnu riječ, šalila se sa drugarima, pa se čak dotakla i teme posla. Među prvima sa okupljanja je otišla njena drugarica Jovana i tetka Danijela, a Jelena ostala u muškom društvu da uživa sve dok nije zašlo sunce i postalo hladno da se sjedi na rijeci. Takođe, poslije ručka, pjevačica je uživa u dezertu, a njen brat Marko se našalio i prokomentarisao je da se stara Jeca vraća čim je počela da jede slatkiše. Ono što je njenu porodicu veoma brinulo jeste njeno zdravlje jer prvih nedjelju dana nakon majčine smrti ništa nije željela da jede, a pila je samo je vodu i uzimila je lijekove za smirenje kako bi mogla malo da spava. Ona je za mjesec dana izgubila oko deset kilograma i sama je bila zabrinuta za sebe da ne naruši zdravlje, ali sada se trgla jer je zdrava i snažna potrebna svojim ćerkicama Atini i Niki“, završava izvor za “Alo!”.

jelena-karleusa-dusko-tosic-anotnio-ahel-660x468

U međuvremenu Duško se vratio u Kinu treninzima i fudbalskom angažmanu.

PREKID SARADNJE? SAŠA POPOVIĆ BIJESAN NA OVU ČLANICU ŽIRIJA: Pale teške riječi, SADA JE DOSTA!

NAJGLEDANIJI V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *