Otkrili su mi virus koji me je umalo ubio, sada učim da hodam i držim bebu: Čuveni golman o životnoj drami kroz koju je prošao! – X-Portal

Otkrili su mi virus koji me je umalo ubio, sada učim da hodam i držim bebu: Čuveni golman o životnoj drami kroz koju je prošao!

Bivši golman Intera, Fiorentine, Parme i Đenove otkrio je kako mu je jedan test spasao život. Prethodnih nedelja se borio sa virusom koji ga je postepeno ubijao.

Sada, kada je stabilizovao stanje, odlučio je da podeli ispovest sa svojim pratiocioma.

– Zdravo svima, kao što ste možda primetili, nije me bilo neko vreme na društvenim mrežama… iz više nego opravdanih razloga koje hoću da vam objasnim.

Pre tri nedelje su me odveli u bolnicu jer sam imao temperaturu 40 stepeni koja se nije spuštala.

Posle nekoliko testova pronašli su mi virus koji me je postepeno onesposobljavao i koji je mogao da me ubije. Sreća je što sam se podvrgao tom testu.

Foto: Guliver/Massimo Cebrelli/Getty Images

Sad imam novi izazov, da se vratim hodanju kao što sam uvek radio, da radim i držim svoju bebu u naručju. Uvek sam igrao da pobedim i sada imam odlučnost i snagu da pobedim i u ovoj bici. Pozdravljam vas sve – napisao je Italijan.

Trideset devetogodišnji čuvar mreže je karijeru 1997. započeo u Kanu, ali je veći njen deo proveo u Italiji gde je i postao poznat. Karijeru je završio u Bursasporu pre četiri godine.

IZVOR:(telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *