Coutinho nesretan u Barceloni: Saigraču otkrio kako se osjeća od dolaska iz Liverpoola! – X-Portal

Coutinho nesretan u Barceloni: Saigraču otkrio kako se osjeća od dolaska iz Liverpoola!

Coutinho nesretan u Barceloni: Saigraču otkrio kako se osjeća od dolaska iz Liverpoola

U jednoj od najvećih transfer saga Barcelona je početkom 2018. godine uspjela dovesti Coutinha za nevjerovatnih 160 miliona eura, ali čini se da to i nije bio baš pametan potez.

Brazilac se dosta muči da se vrati u pravu formu i pokaže igre kojima je oduševljavao u dresu Liverpoola. Zbog toga se sve više priča o tome da će Coutinho na ljeto napustiti Barcelonu jer ga klub želi prodati.

No, katalonski Sport je objavio da ni Coutinho više nema preveliku želju da ostane na Camp Nou jer se na njemu jasno vidi da nije previše sretan situacijom u Barceloni.

Navodno, Coutinho se žalio sunarodnjaku Arthuru da je nesretan i da mu se ne sviđa situacija u Barceloni. Coutinho je i sam priznao da želi napustiti klub na ljeto ukoliko do kraja sezone ne uspije barem malo da poboljša svoju formu.

U Barceloni su očito već spremni na to da bi Coutinho mogao otići, ali su svjesni da će izgubiti mnogo novca. Doveli su ga za 160 miliona eura, a sada će navodno biti zadovoljni ukoliko uspiju zaraditi oko 80 miliona eura za Brazilca.

IZVOR:(sportsport.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *