OVO NIJE ISTA OSOBA: Pogledajte kako je MAYA BEROVIĆ izgledala prije ESTETSKIH OPERACIJA, fanovi u ŠOKU! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

OVO NIJE ISTA OSOBA: Pogledajte kako je MAYA BEROVIĆ izgledala prije ESTETSKIH OPERACIJA, fanovi u ŠOKU! (FOTO)

Pjevačica Maja Berović, poznatija kao Maya Berović, apsolutna je pobjednica ‘plastičnih’ transformacija na ex Yu estradi

Zapravo, teško je uopšte pronaći nekog ko se zahvaljujući estetskoj hirurgiji ovoliko izmjenio.

maya-berovic

Maya Berović rođena je 8. jula 1987. u mjestu Malešići kod Ilijaša.

maya4

Svoj prvi album snima 2007. godine u Grand produkciji pod nazivom ‘Život uživo’. Pjesme u albumu su napisali Marina Tucaković i Aleksandar Milić. Nakon prvg albuma, Maya se razilazi s Grand produkcijom i Sašom Popovićem, nakon čega prelazi u IN Music, a kasnije u City Records.

2008. izdaje svoj drugi album Crno zlato. 2009. godine objavila je singl “Koliko te ludo volim ja”, nakon čega je nastupala po noćnim klubovima i diskotekama, praveći tako kratku medijsku pauzu. U izdavačkoj kući BN Music 2011. godine snima svoj album pod nazivom Maya 2011.

maya

U oktobru 2012. izdaje album ‘Djevojka sa juga’, sa uvrštenim pjesmama “Mama, mama”, “Djevojka sa juga” i “Jedan pravi”. Dvije godine kasinije slijedi peti studijski album ‘Opasne vode’ na kojem se nalazi pjesma “Dečko za provod”. Na albumu se našla i pjesma “Alkohol” kojom se predstavila na prvom Pinkovom festivalu.

Trenutno živi i radi u Beogradu.

NAJGLEDANIJI 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *