“PLAŠIM SE DA SE JELENA NE UBIJE”: Duško Tošić ne ide u Kinu, JELENA U TEŠKOM STANJU, NIKADA OVAKVA NIJE BILA! – X-Portal
Showbizz

“PLAŠIM SE DA SE JELENA NE UBIJE”: Duško Tošić ne ide u Kinu, JELENA U TEŠKOM STANJU, NIKADA OVAKVA NIJE BILA!

Jelena Karleuša nakon smrti majke još uvijek ne dolazi sebi.

Iako je njen suprug Duško Tošić već trebao da se vrati u Kinu klupskim obavezama, ipak je ostao kako bi joj pomogao da se oporavi od gubitka.

tosic-i-jelena

Fudbaler kineskog Guandžoua povjerio se prijatelju i rekao da strahuje da pjevačica nešto ne uradi sebi, pa je zbog toga pomjerio povratak u Kinu.

– Jelena je teško podnijela majčinu smrt i nikako ne dolazi sebi. Ona je i dalje u teškom psihičkom stanju. Ne miri se s tim da Divne više nema. Neprestano plače i pije lekove za smirenje. Gotovo da ni sa kim ne progovara. Duško je nikada nije vidio u takvom stanju. On razume njen bol i želi da joj pomogne. On najbolje zna koliko su Divna i Jelena bile povezane, kao i to koliko puta mu je plakala dok joj se majka borila sa rakom pluća. Jelena mu je u više navrata govorila da neće moći da podnese ako Divna umre, zato se on plaši da bi sada mogla sebi nešto da uradi – priča  izvor.

jelena-karleusa-dusko-tosic-ata-images-2-770x410

 On kaže da Tošić sve čini kako bi pomogao supruzi da prebrodi najteži period i da se izbori sa stanjem u kom se našla.

– Duško se ne odvaja od Jelene i preuzeo je sve obaveze oko djece na sebe. Pokušava razgovorom da pomogne ženi. Objašnjava joj da život mora da ide dalje i da ima razloga da živi za djecu i porodicu, ali Jelena je neutješna. Sasluša ona njega, ali i dalje nema pomaka. I Divnina sestra jako pati, ali više strahuje za Jelenino emotivno stanje. Tošić ne može da je smiri iako danonoćno bdi nad njom. On je stanje svoje žene predočio treneru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je imao razumijevanja i dao mu dozvolu da u Beogradu ostane dokle god je to potrebno –kaže sagovornik.

20180527mmtosic02

On ističe da Tošić sve čini kako bi njegove i Jelenine ćerke Atina i Nika lakše podnijele gubitak bake, za koju su bile vezane. Objasnio im je i zašto im se majka nalazi u takvom stanju i devojčice su sve razumjele.

IZVOR:(Novi.ba/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *