VRANJEŠ NAŠAO NOVU METU: Nakon što ga je osrsamotila, reako da će objavit njene slike i uništiti pjevačicu! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

VRANJEŠ NAŠAO NOVU METU: Nakon što ga je osrsamotila, reako da će objavit njene slike i uništiti pjevačicu! (FOTO)

Nakon što je Dara Bubamara greškom na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi kako na dildo-u simulira oralni seks, pjevačici se javio Ognjen Vranješ. Fudbaler je Dari poslao poruku: “J***te, stvarno sam mislio da ga polje p*šiš”, nakon čega je pjevačica poruku objavila javno, a Vranješa nazvala “klasičnim indijancem”.  

Vranješ je zbog ovog postupka zaprijetio Bubamari kako će joj uništiti život isto kao što je prije nekoliko mjeseci uradio i njenoj kolegici Jeleni Karleuši. Kako izvor blizak fudbaleru tvrdi, Vranješa je šokiralo što ga je Dara javno prozvala, budući da o njoj mnogo zna i da se prije nekoliko godina između njih svašta dešavalo. Ognjen i Dara su prije dvije godine bili u kontaktu, ali je ona prekinula dopisivanje s njim kada je saznala da se tajno viđa s Karleušom. 

– Kada je vidio Darin snimak na kojem simulira oralni seks, Vranješ je riješio da joj se javi. Znao je kako će je isprovocirati ukoliko joj kaže da je razočaran u njene seksualne sposobnosti i to mu je uspjelo. Ipak, nije očekivao kako će ga Dara tako javno izvrijeđati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludio je kada je vidio šta je objavila i istog trenutka joj poslao prijeteću poruku – priča izvor.

Navode kako fudbaler ne samo da je zaprijetio da će otkriti detalje njihovog ranijeg odnosa već i kako će navesti sve muškarce s kojima je Dara imala seks u posljednjih nekoliko godina.

Ognjen Vranješ  - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Poslije svih prijetnji koje je uputio Dari, ona mu je poslala poruku u kojoj ga je nazvala seljačinom. Poručila mu je da ga se ne plaši, a zatim ga blokirala na svim društvenim mrežama i na svim brojevima s kojih joj je ranije pisao.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *