Vesna Zmijanac se oglasila nakon Zoričine priče da joj je zabila nož u leđa: Kad čuje šta joj je poručila NEĆE JOJ BITI DOBRO – X-Portal
Showbizz

Vesna Zmijanac se oglasila nakon Zoričine priče da joj je zabila nož u leđa: Kad čuje šta joj je poručila NEĆE JOJ BITI DOBRO

Nakon što je Zorica Marković u rijalitiju Zadruga žestoko oplela po koleginici Vesni Zmijanac i ispričala detalje zbog kojih su njih dvije prekinula prijateljastvo, oglasila se i Vesna.

x3

 
– Ta žena je jedna nesreća i bolje joj je da ćuti. O njoj ne bih više komentarisala –rekla je Vesna Zmijnac za “Srpski telegraf”.

x


Podsjećamo, Zorica je svojim rijaliti cimerima pričala kako joj je koleginica zabila“nož u leđa”, a nekada je pjevala u njenoj kafani.

x1

– Ja sam 30 i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj i mislila sam da je i ona meni. Međutim, ona je čekala i najmanju sitnicu da mi ga zabije. Što javno, što ispod žita, da ne pričam dalje. To me je koštalo para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena od 120 kilogarama, Ja je izvčem sa Bukulje i dovedem kod mene u restoran da pjevam, međutim ona nije mogla da se raspjeva jer godinama nije nastupla – ispričala je Zorica.

r

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *