OVO NIKO NIJE VIDIO: Pogledajte šta je BOBA uradio kad je ALEKSANDRA IZAŠLA SA BEBOM, evo u kakvom su odnosu! – X-Portal
Showbizz

OVO NIKO NIJE VIDIO: Pogledajte šta je BOBA uradio kad je ALEKSANDRA IZAŠLA SA BEBOM, evo u kakvom su odnosu!

Aleksandra Prijović jučer je napustila porodilište u pratnji supruga supruga Filipa Živojinovića, svekra Slobodana Bobe Živojinovića i naravno sinčića Aleksandra, te su se svi skupa uputili u dom na Bežanijskoj kosi.

Boba je i ovog puta pokazao kako je veoma pažljiv svekar.

1

FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Naime, koliko se brine o njoj pokazalo se u jučer dok su svi skupa na tajnom izlazu izašli iz privatne bolnice u kojoj se pjevačica šestog marta porodila.

Aleksandra je pokušala da pobjegne fotoreporterima, bila je u ležernoj haljini i patikama, nimalo ne skrivajući višak na stomaku koji skoro sve mame imaju nakon porođaja.

Kada se Aleksandra smjestila u auto, Boba  je prenio sve njene stvari iz bolnice.

1

Foto; Kurir.rs

Pjevačica je nedavno na Instagramu otkrila kakav joj je poklon uručio suprug. 

1

Inače, ovo su bile Bobine riječi kada je saznao da je Aleksandra trudna:

61429079-lepa-brena-boba-zivojinovic

– Svako treba da ima svoju privatnost i ako oni smatraju da im je dobro u stanu, mi smo tu da ih podržimo kao porodica. Sada kad sam oženio najstarijeg sina, idemo redom, jedan po jedan. Iskreno, ja jedva čekam da postanem deda, a i Filipova majka Zorica se raduje unučetu. Normalno, i Brena će biti baba. Ma svi mi jedva čekamo unuče. Mislim da je malo porodica kakva je naša, mi se držimo zajedno, mi smo tim i kod nas važi – svi za jednog, jedan za sve.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *