ALEKSANDRA I FILIP OBEZBIJEDILI SINA, ISPRATILI TREND BOGATAŠA: Evo šta su uradili odmah nakon što se sin rodio! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

ALEKSANDRA I FILIP OBEZBIJEDILI SINA, ISPRATILI TREND BOGATAŠA: Evo šta su uradili odmah nakon što se sin rodio! (FOTO)

Aleksandra Prijović na svijet je donijela sina Aleksandra, a ponosni roditelji jučer su stigli u svoj novi dom.

3

Foto: ATA images

Kako saznaje “Kurir”, Aleksandra i Filip su već obezbijedili sina Aleksandra, i to zdravstven. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce.

1

Foto: ATA Images

Čim je pjevačica zatrudnila, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog djeteta, a prethodno se dobro raspitala.

2

Foto: ATA images

– Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mjestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga riješila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti – regenerativna medicina. Uspješno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbijedili jednu otvorenu mogućnost liječenja, bez obzira na uzrast – otkriva izvor i dodaje:

2

Foto: ATA images

– Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o tomu. Iako Filip želi u svemu da joj pomogne, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku sa njima u kući boraviti pjevačicina majka Branka Mihajlović, a redovno će ih posjećivati i druge dvije bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati nikakav problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg nasljednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju – kaže izvor.

1

Foto: ATA images

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *