TEŠKO KARLEUŠI KAD OVO VIDI: Evo šta je Jelenina majka do kraja života nosila na ruci, kad vidite ovo SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI (FOTO) – X-Portal

TEŠKO KARLEUŠI KAD OVO VIDI: Evo šta je Jelenina majka do kraja života nosila na ruci, kad vidite ovo SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI (FOTO)

Majka poznate pjevačice Jelene Karleuše, slavna radijska voditeljka Divna Karleuša napustila nas je tačno prije sedam dana u svom domu u Beogradu nakon borbe sa opakom bolešću.

s

Divna je iza sebe ostavila neutješnu kćerku Jelenu, unuke Atinu i Niku, sestru Danijelu, zeta Duška Tošića… Ova tužna vijest pogodila je i mnoge koji su poznavali Divnu, a za nju je svako od njih imao samo riječi hvale. 

e3

Jelena je teško podnijela majčin odlazak na bolji svijet, a na sa*rani se pojavila skrhana od tuge i bola i ošišana do glave. Koliko su se voljele govore fotografije i poruke koje su stalno slale jedna drugoj. Cio Divnin profil pun je Jeleninih slika, a svoju kćerku sa sobom je nosila i na svojoj ruci.

s1

Naime, Divna je na tetoviranje jednom prilikom otišla sa svojim zetom Duškom.

s

Divna je na lijevoj ruci urezala čak pet imena, a osim imena svoje dvije unuke, stavila je i imena svoje kćerke Jelene, sestre Danijele i sestrića Marka. Duško je tada istetovirao imena svojih mezimica.

d

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *