Darko Lazić neće da potpiše papire za razvod: Postoji ogroman problem koji mora da riješi sa Anom Sević, a onda priznao da je bio bahat muž! – X-Portal
Showbizz

Darko Lazić neće da potpiše papire za razvod: Postoji ogroman problem koji mora da riješi sa Anom Sević, a onda priznao da je bio bahat muž!

Lazić je otkrio da se još nisu dogovorili oko starateljstva nad kćerkom Lorenom i da je to pravi razloge zbog kojih nije potpisao brakorazvodne papire.

“Nismo uspjeli da se dogovorimo oko starateljstva nad kćerkom. Svjestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali volio bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan”, rekao je Darko Lazić za “Story”.

On je rekao da njegova vjerenica Marina Gagić, sa kojom čeka dijete, ne reaguje na to što je još ženjen Anom Sević.

“Ne reaguje, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svjesna je mjesta koje joj pripada u mom srcu”.

Na pitanje koje greške iz prvog braka ne bi volio da ponovi, Darko kaže:

“Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i beozabrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspjeti ponovo da se zaljubim”, bio je iskren Lazić.

.

.

.

.

.

.

.

IZVOR:(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *