NA POMOLU NAJVEĆA OTIMAČINA: Engleski trio kvari posao Barci! – X-Portal
Sport

NA POMOLU NAJVEĆA OTIMAČINA: Engleski trio kvari posao Barci!

Jedan od najboljih fudbalera kojima ovog ljeta istječe ugovor jest Adrien Rabiot. Odlični veznjak PSG-a broji svoje zadnje dane u tom klubu. Svi mogući pregovori glede novog ugovora su propali jer se predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nikako nije uspio dogovoriti s igračevom majkom, koja mu je menadžerica.

rabiot2

Gospođa Veronique Rabiot pokazala se kao pretvrd orah, postavila je previsoke zahtjeve čak i za PSG-ove standarde, te su Parižani od daljnih pregovora odustali.

“Rabiot mi je rekao da neće potpisati novi ugovor i da želi napustiti klub na kraju sezone, nakon što mu važeći ugovor istekne. Posljedice su jasne – seli se na klupu”, još u prosincu priopćio je PSG-ov sportski direktor Antero Henrique.

I zaista, Rabiot od tada ne igra, ali i ne gleda utakmice s klupe, već je odstranjen iz momčadi. S prvim danima 2019. godine svi klubovi koji ga na ljeto žele dovesti bez odštete mogli su stupiti u kontakt s njim i njegovom majkom menadžericom

Kao glavni favorit za njegovo dovođenje figurira Barcelona, koja ga vidi kao dugoročno rješenje u veznom redu. Barci na ljeto stiže nizozemski wunderkid Frenkie de Jong, za kojeg su Ajaxu platili 75 milijuna eura, ali žele i Rabiota jer rijetko će imati priliku dovesti takvog igrača bez plaćanja odštete.

frankie-de-jong

Kolateralna žrtva te politike osvježavanja veznog reda mogao bi ispasti Ivan Rakitić, o čemu u posljednje vrijeme dosta pišu katalonski mediji koji intenzivno prate zbivanja u Barci. Međutim, u situaciji dok pregovori između Barce i Rabiota i njegove majke još uvijek nisu urodili plodom, brojni drugi klubovi pozorno motre i čekaju svoj trenutak.

Takvih je, prema posljednjim informacijama iz francuskih medija, tri – Manchester City, Tottenham i Liverpool.

Trojac iz Premierlige želi ga dovesti u svoje redove, makar je sam igrač izrazio želju za prelaskom u Barcu. Rabiot i dalje inzistira na godišnjoj plaći od 10 milijuna eura te na bonusu za potpis ugovora u iznosu između 10 i 15 milijuna eura. Zbog tolikih potraživanja već se ohladio Bayern, a vidjet ćemo na koji će način reagirati Englezi…

IZVOR:(Sport.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *