PJEVAČICA OKTRILA ŠTA SE DEŠAVALO PRIJE TRAGEDIJE U KOJOJ JE ŽIVOT IZGUBIO ŠABAN ŠAULIĆ: Pričali smo, bilo je sve normalno – X-Portal
Showbizz

PJEVAČICA OKTRILA ŠTA SE DEŠAVALO PRIJE TRAGEDIJE U KOJOJ JE ŽIVOT IZGUBIO ŠABAN ŠAULIĆ: Pričali smo, bilo je sve normalno

Pjevačica Tea Tairović, koja je posljednja nastupala sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati prije stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pjevač tragično izgubio život, zajedno s muzičarom Mirsadom Kerićem, progovorila je o posljednjim trenucima kralja narodne muzike.

– Naši muzičari primijetili su da je mnogo žurio, ja nisam. Primijetila sam da je bio raspoložen i da je atmosfera bila odlična. Prije nastupa smo se šalili, vodili smo sasvim običan razgovor i ništa nije slutilo nesreći. Nekako mi se čini da je bilo suđeno stradati na takav način poslije 50 godina karijere, poslije 50 godina putovanja, pri tome vozio je Mirsad, koji nije popio ni kap alkohola, bila je sudbina – rekla je Tea.

Šaban Šaulić je htio da snimaju spot u Krčedinu.

 On nije pametovao iako je znao toliko toga. Htio je da snimam spot u Krčedinu, valjda mu je tako bilo najlakše – prisjetila se Tea jedne anegdote sa Šabanom.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *