Cuca neće više da šuti: Goca mi je uništila karijeru, izbila mi je hljeb iz usta, ali niko nije OVO očekivao – X-Portal
Showbizz

Cuca neće više da šuti: Goca mi je uništila karijeru, izbila mi je hljeb iz usta, ali niko nije OVO očekivao

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca (29) tvrdi da je zbog ljubavi sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem prošla pravu golgotu. Naime, Negovanovićka za Srpski telegraf uvjerava da su joj mnoga vrata bila zatvorena jer ju je, navodno, supruga Šaulića Gordana sputavala da napreduje u karijeri, koristeći svoj uticaj.

r


 – 2010. godine Šaban mi je uradio četiri pjesme, za koje je Goca saznala. Onda su počele naše muke. Imali smo veliki problem da ih snimim, mijenjali smo studija i na jedvite jade smo ih završili, jer je Goca sve minirala. Čak je pronašla CD u Šabanovoj jakni i polomila ga. Naredne godine sam bila na jednoj televiziji u Bosni, a Goca je pozvala vlasnika i rekla mu:”Ako Cuci budeš izdao neku pjesmu ili ako bude gostovala kod tebe, Šaban ti više neće doći”. Čovjeku je bilo neprijatno i uplašio se. Na kraju su mi i ta vrata bila zatvorena – počinje priču Negovanovićka i ističe da joj je Šaulić potom uradio još dvije pjesme, ali da nije smio da se potpiše na njih zbog supruge.

saban

– Šaban mi je potom uradio još dvije pjesme i spot. Bio je zadužen i za tekst i za muziku. Ipak, on nije potpisan kao autor jer bi mi Goca napravila haos na Jutjubu. Imam dokaze da je bio sa mnom u studiju, a to mogu da posvjedoče i muzičari koji su radili sa nama – tvrdi pjevačica i ističe da su se ona i pokojni Šaulić smijali Gocinim navodnim postupcima.

rrw

– Ta žena je bila spremna na sve. Šaban i ja smo se smijali Gocinim postupcima. Ipak, meni nije bilo jasno zašto mi uzima hljeb iz usta kad ja njenoj djeci nisam uzimala? Goca mi nije dala da radim, uništavala mi je karijeru. A ja sam mogla da kažem Šabanu: “Tvoja žena mi ne da da radim, hajde ti meni plati sve to što mi je uskraćeno”. Znam da, kad bih samo zinula, da bih imala sve. Ipak, to nisam nikada uradila, a mogla sam. Ona je ucjenjivala ljude da me sabotiraju i imala sam velike probleme kada sam zakazivala nastupe. Niko nikada za Šabanovu ženu nije čuo da je dobar čovjek – kaže Cuca i zaključuje da su joj mnogi govorili da treba da iskoristi vezu sa Šabanom na najbolji način, ali da se ona poslije svega ne kaje što od pokojnog pjevača, navodno, nije uzela ništa.

saban5

– Svi živi su mi govorili: “Ti si budala, ostaćeš bez igdje ičeg! Vidiš kako se Goca ponaša, uzimaj, grabi za sebe! Iskoristi na najbolji način, nemoj da budeš glupa.” Ja se ne osjećam glupom posle svega. Nažalost, ostala sam bez Šabana i to me razara. Ne osjećam da sam ispala budala što ga nisam iskoristila. Ja nisam bila sa Šabanom zbog novca. Bog neka me kazni ako sam u njemu vidjela pare. Ne kajem se ni sekunde! Niko ne zna u kakvoj sam ja sada situaciji, ali ni ne mora da se zna – zaključila je Ivona.

r1

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *