Severina se sinoć pojavila u ružičastoj haljini: Ali svi su gledali OVAJ detalj i čudili se, VIDITE LI ŠTA TO NOSI U RUKAMA? (FOTO) – X-Portal
Showbizz

Severina se sinoć pojavila u ružičastoj haljini: Ali svi su gledali OVAJ detalj i čudili se, VIDITE LI ŠTA TO NOSI U RUKAMA? (FOTO)

Provjerenu kombinaciju ovog puta je odjenula za potpuno drugačiju prigodu.

Novogodišnji doček ove je godine za Severinu bio potpuno drugačiji od proteklih. Umjesto na pozornici i na debelom minusu, pjevačica je početak nove godine obilježila dobro se zabavljajući na vrućim Maldivima, a društvo su joj pravili suprug Igor Kojić i sin Aleksandar. Unatoč činjenici da su Novu godinu slavili na plaži, Severina se pojavila u upečatljivoj ružičastoj haljini s velikim kristalnim srcem. 

Iako se mnogima teško sjetiti modnih kombinacija koje jednako dobro funkcioniraju i na plaži i na crvenom tepihu, pjevačica je pronašla jednu takvu.

Naime, spomenutu haljinu odjenula je i za sinoćnju premijeru zombi komedije “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”.

24

Riječ je o dizajnu koji potpisuje Alessandra Rich, a ako je poželite u svom ormaru, morat ćete izdvojiti 2241 euro, odnosno nešto manje od 5 hiljada KM.

Umjesto s japankama kao prvog puta, sada ju je kombinirala s upečatljivim narančasto-ružičastim cipelama te neobičnom prozirnom torbicom.

1

Naravno, i ovu posebnu torbicu nećete vrlo lako susresti šetajući po ulici jer je riječ o dizajnu koji potpisuje Valentino, a cijena joj je 1680 eura, što je oko 3 hiljade KM.

Uz ovakve efektne modne komade nije joj bio potreban nakit, a cijelu je priču zaokružila jednostavnom frizurom i laganim make-upom.

Jedno je sigurno, u moru sivo-crnih kombinacija njena je žarkoružičasta haljina potpuno odudarala, a ova prava modna maherica još jednom je dokazala da jako dobro zna kako privući pažnju i pobrati sve komplimente.

Inače, u filmu se pojavljuje i bračni par Kojić, a Severina se nakon premijere pohvalila i kako je njen suprug “najbolji zombi”.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *