KARLEUŠA HERCEGOVKI ZAGORČALA ŽIVOT, MIRA MEDAN U PAKLU ZBOG SUKOBA SA JELENOM: “Dobijam prijetnje za svoj život” (FOTO) – X-Portal
Showbizz

KARLEUŠA HERCEGOVKI ZAGORČALA ŽIVOT, MIRA MEDAN U PAKLU ZBOG SUKOBA SA JELENOM: “Dobijam prijetnje za svoj život” (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša svojim komentarima u muzičkom takmičenju “Zvezda Granda” izazvala je sukob sa porodicom Medan. 

jelena-i-mira

No, sve je rezultiralo prijetićim porukama koje je učesnica takmičenja Mira Medan dobila. 

jelena-karleusa-14-bbx

Ona se uplašena za svoj život, obratila javnosti.

Njen post osvanuo je na njenom Facebook profilu: 

“Dragi moji,primorana sam da ovo sada napišem, dolaze mi prijeteće poruke od strane JK fanova i prijatelja, ne mogu reći da JK ima veze sa tim, niti želim. Poruke koje su mi poslali su sljedeće: “Čuvaj se” JK znam je dobro, ona nije naivna ni malo , pritom ima puno para i dosta opasni ljudi uz nju, ovo ti kažem iz dobre namjere, ipak si ti porodična žena, imas djecu i čuvaj ih. Sjledeće su bile, pogrdne riječi psovanje sve i svašta i onda prijetnje polomit ćemo ti noge, ruke, nikada vise neće pjevati, ne znaš ti još ko je JK. Nećete dobro proći ni ti, ni tvoj muž. Takvih  je najviše poruka bilo. Mene više brine ova iz dobre namjere poruka. Ja JK nikada nisam uvrijedila, za razliku od nje koja mene vrijeđa od ZG pa nadalje. To sve govori ko je ona! Ja sam neki dan zamolila sve ljude koji mene podržavaju da nista loše ne pišu JK, to sam javno napisala i to sada ponavljam. Pusti te je ona se hrani ovakvim stvarima, meni sve ovo smeta i ne treba. Želim da ovo prestane… Molim Vas novinare da ne dajete više ovome na znacaju, pritom i ljudima je dosadno a meni stvarate probleme gore navedene u tekstu. Hvala Vam na podršci,bili ste fer ali ovo ode u krivom smjeru… Hvala jos jednom svima od srca Vaša Mira.”

mira1

Podsjetimo, nakon negativnih komentara koje je na račun izgleda Jelena uputila Miri iz Trebinja nakon njenog predstavljanja u ZG, suprug takmičarke, Milorad Medan, žestoko je pjevačici uzvratio putem svog Instagram profila. Time je pokazao da neće ostati nijem kada je u pitanju vrijeđanje sopstvene žene.

mira2

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *