Neymar je nakon ovog pitanja o Messiju zaplakao kao nikada! – X-Portal

Neymar je nakon ovog pitanja o Messiju zaplakao kao nikada!

NeymarMessi

Neymar je 2017. godine napustio Barcelonu i za rekordnu sumu novca pojačao PSG. Tada se pisalo da Brazilac jednostavno želi izaći iz sjene Lionela Messija i postati najbolji fudbaler svijeta, ali mu to ne ide kako je zamislio.

Odluka da napusti Barcelonu tada je iznenadila fudbalski svijet, a prema svemu sudeći i Neymar je svjestan da to nije bio baš dobar potez.

Koliko mu nedostaju svi u klubu, ali ponajviše najbolji igrač Lionel Messi najbolje pokazuje i intervjuu u kojem je zaplakao na pitanju da li mu nedostaje igranje sa argentinskim virtouzom.

Novinara je zanimalo da li je istina da ga je čak Messi zvao da se vrati u Barcelonu, a Neymar je počeo plakati kada je pričao o prijateljstvu s kapitenom Barce.

“Kada sam najviše trebao pomoć najbolji na svijetu mi je posveti pažnju i počelo je prijateljstvo koje nisam nikada imao. Teško mi je govoriti o svemu tome, a još teže zbog Lea koji je za mene uvijek bio poseban prijatelj. Sjećam se i poruke kada sam došao u Barcu kao mlad igrač i napisao mi je ‘Ovdje sam da ti pomognem, nemoj da se bojiš i stidiš.’” – kazao je kroz suze Neymar.

IZVOR:(sportam.info)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *