“U GROB NOSIM TAJNU ŠTO JE LETIO U DIZELDORF”: Oglasio se ŠAULIĆEV menadžer, pa bijesno odgovorio na optužbe! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

“U GROB NOSIM TAJNU ŠTO JE LETIO U DIZELDORF”: Oglasio se ŠAULIĆEV menadžer, pa bijesno odgovorio na optužbe! (FOTO)

Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija kako je porodica Šabana Šaulića ogorčena na menadžera Sabite Derviševića, jer on, navodno, kobnog jutra po Šabana nije poslao vozača, mediji su kontaktirali Derviševića.

– Ništa ne bih želio ovom prilikom da izjavljujem, ima moj post na Fejsbuku, time sam sve rekao i nisam u situaciji sad da dajem šta i kako – rekao je Sabit za “Telegraf.rs” i dodao:

1

– Sve je jasno, kako nije jasno? Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana jedina i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gdje, šta i kako, onda mogu da prenose. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vrijeme, ni mjesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio– rekao je Sabit za Telegraf.rs.

515891-1769071-ssaban01apdraganaudovicic-ls-ff

Podsjetimo, informacija koja se pojavila jeste ta da je, zbog navodnog nepoštovanja dogovora prema kom je Sabit trebalo da pošalje vozača po Šabana, Šaulić morao da probudi Mirsada Kerića da bi ga vozio na aerodrom.

saban1

Pojedini mediji u Srbiji pisali su kako on nije bio ni na sahrani.

Sabit se tim povodom oglasio na Facebooku i porekao je te navode. On tvrdi kako je bio u kapeli na sahrani, a potom je dodao da će tajnu zbog čega je Šaulić leteo preko Dizeldorfa najvjerovatnije ponijeti u grob.

– Samo da mi je znati ko je taj sagovornik? Vjerovatno je ćorav pa me nije vidio u kapelici na Novom groblju! Možda i u grob ponesem tajnu zbog čega je moj prijatelj letio preko Dizeldorfa! Ovo je više nego sramno – poručio je Sabit

IZVOR:(Novi.ba/Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *