Šabanov VANBRAČNI SIN od tuge zanijemio, samo je ovo jedva izustio: Svi su se iznenadili kad je ovo otkrio o svom ocu! – X-Portal
Showbizz

Šabanov VANBRAČNI SIN od tuge zanijemio, samo je ovo jedva izustio: Svi su se iznenadili kad je ovo otkrio o svom ocu!

Robertovo pojavljivanje na očevoj sahrani izazvalo je veliku pažnju javnosti. Pjevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, kada je na njegov automobil u blizini njemačkog grada Bilefelda, naletelo drugo vozilo pri ogromnoj brzini. Šaulić je nakon nesreće prebačen u bolnicu, gdje su se ljekari do posljednjeg trenutka borili za njegov život, ali je pjevač podlegao povredama. 

4

Sahranjen je juče na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a na vječni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji, kolege kao i brojni poštovaoci pjevačevog lika i djela. Na sahrani se pojavio i Šaulićev sin iz vanbračne zajednice, Robert Šaulić iz Zrenjanina koga je Šaban napravio samo nekoliko mjeseci prije nego što je upoznao svoju suprugu Gordanu Šaulić.

2

Autor: E-stock, Pink.rs

Robertovo pojavljivanje na očevoj sahrani izazvalo je veliku pažnju javnosti, a mi smo Šaulićevog vanbračnog sina, pozvali da bi sa njim porazgovarali o svemu onome što se dešavalo proteklih nedjelju dana. Međutim, Robert nije bio spreman da sa nama podijeli svoju tugu, a kratko je izustio:

3

Autor: E-stock, Pink.rs

Pamtiću Šabana po svemu najljepšem, bez obzira na sve. Sada zaista nisam u stanju da govorim, teško mi je. Pozovite me neki drugi dan – bilo je sve što je Robert rekao!

1

Šaban je više puta isticao da njegov sin Robert nije rođen iz ljubavi i da ga je napravio u mladosti, ali da je redovno ispunjavao svoje roditeljske dužnosti i plaćao alimentaciju, te da mu je redovno slao novac. Jednom prilikom je čak i Robertovoj majci dao 100.000 maraka da bi ona sagradila kuću za sebe i sina.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *