KAKVA RAKETA! Za njegov potpis bore se velikani: On je nova zvijezda europskog nogometa! (VIDEO) – X-Portal

KAKVA RAKETA! Za njegov potpis bore se velikani: On je nova zvijezda europskog nogometa! (VIDEO)

220219Pepe

Ove sezone u francuskoj Ligue 1 nema iznenađenja na vrhu, barem ne kada je u pitanju vodeća momčad prvenstva. Branitelj naslova PSG ima sigurnih 15 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja.

No, drugo mjesto je sasvim druga priča. Pored Lyona i Marseillea, progurao se Lille. Međutim, veliko je pitanje može li izdržati na poziciji koja vodi u Ligu Prvaka. Prema svemu sudeći, o tome će odlučivati forma njihova najboljeg igrača, Nicolasa Pepea.

Pepe je 23-godišnji Bjelokošćanin koji igra na poziciji desnog krilnog napadača. U Lille je stigao 1. jula 2017. godine i u prvoj sezoni postigao 13 pogodaka te podijelio četiri asistencije.

220119Pepe1

Bjelokošćanin je ove sezone na visokoj razini. Odigrao je svih 25 utakmica do sada i postigao 13 pogodaka te upisao 10 asistencija. Sudjelovao je u više od polovice ukupnog broja pogodaka svoje momčadi.

Očigledno je da mu je trener Lillea Gerard Lopez ove sezone dao određenu slobodu u igri. Unatoč tome što mu je primarna pozicija desno krilo, njega zapravo ima svugdje. Prednost mu je velika brzina, koja mu uz odličnu tehniku nudi iznimnu prodornost.

IZVOR:(sportam.info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *