VAR komedija: Isključio igrača, pa ga vratio iz svlačionice i ponovo mu dao crveni karton! (VIDEO) – X-Portal

VAR komedija: Isključio igrača, pa ga vratio iz svlačionice i ponovo mu dao crveni karton! (VIDEO)

VAR komedija: Isključio igrača, pa ga vratio iz svlačionice i ponovo mu dao crveni karton


Cracovia je napravila veliko iznenađenje pobjedom na teškom gostovanju od 2:0, ali će svi ovu utakmicu pamtiti po nevjerovatnoj sceni koju je napravio glacni sudija. Naime, u 75. minuti on je isključio domaćeg igrača Williama Remyja kada mu je dao drugi žuti, odnosno crveni karton.

Remy je žestoko startovao na igrača Cracovije i zasluženo zaradio isključenje i već se pomirio s tim. Igrač Legije je otišao u svlačionicu, a onda je sudija napravio dramu kada je kao grom iz vedra neba odlučio da će pregledati VAR snimak ovog prekršaja.

Svi na tribinama su bili šokirani kada je sudija pozvao Remyja da se vrati iz svlačionice. Navijači domaćeg tima su vjerovali da će mu poništiti crveni karton i vratiti ga u igru, a isto je pomislio i Remy kada mu je sudija pokazao da se žuti karton koji mu je dao ne računa.

Tada je Remy potrčao u teren, a onda ga je sudija ponovo vratio. Objasnio je da se ne računa žuti, te da će zbog prekršaja dobiti direktan crveni karton. Igrač Legije nije mogao izdržati i počeo se smijati kao i većina publike na tribinama.

IZVOR:(sportsport.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *