Selma se skinula i pomutila pamet muškarcima: Pjevačica je prava BOMBA, niko nije skidao pogled sa donjeg dijela SVE KIPI! (FOTO) – X-Portal
Showbizz

Selma se skinula i pomutila pamet muškarcima: Pjevačica je prava BOMBA, niko nije skidao pogled sa donjeg dijela SVE KIPI! (FOTO)

Poznata pjevačica Selma Bajrami se posljednjih godinu dana naročito aktivirala na estradnoj sceni, pa svoje fanove svakodnevno oduševljava pjesmom i igrom gdje god da se pojavi.

s12

Ono što je poznato jeste da je pjevačica “živa vatra”, jer dok ona pjeva, igra svaki dio njenog tijela, a odjevna kombinacija u kojoj se pojavljuje na sceni ističe sve njene atribute.

s11

Zbog mnogo obaveza, pjevačica se odlučila na kratki predah. Kad se atraktivna pjevačica skinula u kupaći kostim, prisutni muškarci nisu mogli mogli da skinu pogled sa nje, dok su je njihove žene gledale ispod oka.

s

Ovako je Selma još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najatraktivnijih pejvačica na estradi, bez obzira na to što je majka petogodišnjeg dječaka.

s3

To nimalo ne čudi s obzirom na to da se ona često može vidjeti u teretani, a pored toga pazi i na ishranu, pa rezultati ne mogu izostati.

s4
s5

Uživajte u fotografijama zgodne pjevačice

s10
ss
s7
s6
s8
s9
s10
s4


IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *