VRANJEŠ NIJE ODOLIO, OBJAVIO SLIKU SA VEČERE ZA VALENTINOVO: Vidite li ko je s njim? (FOTO) – X-Portal
Showbizz

VRANJEŠ NIJE ODOLIO, OBJAVIO SLIKU SA VEČERE ZA VALENTINOVO: Vidite li ko je s njim? (FOTO)

elena Karleuša jučer je imala nekoliko zanimljivih objava povodom Dana zaljubljenih, a svakako jedna od zanimljivijih je bila ona gdje se vidi kako je crvene ruže bacila u smeće.

2

Mediji pretpostavljaju kako se ona na ovaj način oglasila na društvenim mrežama budući da joj suprug nije čestitao Valentinovo.

U međuvremenu je i Ognjen Vranješ otkrio kako se provodi na ovaj dan ljubavi.

1


 
On je podijelio fotografiju iz Belgije, gdje se trenutno nalazi zbog profesionalnog angažmana, i pokazao da je ovo veče proveo u restoranu sa prijateljima.

Ognjen Vranješ je, navodno, odlučio da okrene novi list i da da sve od sebe da spasi brak sa suprugom Danijelom, nakon skandala oko poruka i fotografija koje je razmjenjivao sa Jelenom Karleušom.

Fudbaler Ognjen Vranješ je, kako prenosi “Alo”, shvatio da ne želi da izgubi porodicu i suprugu Danijelu, koja je poslednjih mjeseci najviše propatila zbog njegove afere sa Jelenom Karleušom.

jk-i-vranjes

– U aferi je najgore prošla Ognjenova žena Danijela. Iako su zajedno od šestog razreda osnovne škole i iako je odavno navikla na sve njegove tajne kombinacije i veze, skandal koji se  dogodio sa Karleušom ju je potpuno slomio. Daleko od toga da nije znala za njih dvoje, znala je mnogo prije nego što je sve izašlo u javnost, ali nije ni slutila koliko je Ognjenov i Karleušin odnos bio perverzan i, po njenim merilima, nemoralan i odvratan. Sve to ju je dosta promijenilo i prvi put za više od 15 godina njihove ljubavi nije željela da ga podrži i njihov odnos je zahladnio – navodi izvor gore pomenutog lista.

Izvor za “Alo” dodaje i kako je par počeo da radi na drugom djetetu.

vranjes3

 Ognjen je konačno shvatio da ne želi da je izgubi, zbog čega je riješio da se promijeni. Molio je Danijelu da ne odustane od njihove porodice i da mu pruži još jednu šansu. Rekao joj je da želi da dobiju još jedno dijete i da je o tome dugo razmišljao. Kada ga je sa kćerkicom posjetila u Belgiji, odlučili su da zaborave na sve što se desilo i posljednji put daju šansu svom braku. Danijela je mužu objasnila da mora iz korijena da promijeni život, ali da želi drugo dijete – dodao je izvor.

jelena-i-vranjes

Podsjećamo, “Kurir” je sinoć objavio novu prepisku Ognjena i Jelene, prije nego što je ovaj skandal izbio.

“I ljubavnica i drolja, majka tvoje djece, i žena, i brat, i saborac. Sve! Lavica. Jer si ti lav. Moj lav. Pa šta sam ja, izvini?” znatiželjna je bila pjevačica.

Vranješ je nije držao u zabludi, nego joj je rekao surovu istinu.

vranjes1

“Pa ti mi nisi žena. Jesi, ali Duškova”, izričit je bio sportista.

Međutim, pop zvijezda je pokušala da Vranješa uveri da stvari u njenom barku nisu baš tako sjajne i bajne kako predstavlja na društvenim mrežama i u medijima.

“Ja sam Dušku brat i prijatelj. A tebi sam i ljub.avnica. I tebe želim jer sam pored tebe srećna i nasmijana”, rekla je ona.

1

Foto: Kurir.rs

A onda je priznala koga voli:

“Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe”, jasna je bila JK.

Međutim, Ognjenu su njene riječi bile sumnjive.

“Pa ja ne znam zašto onda živiš sa njim”, interesovalo ga je.

jelena-karleusa-se-ponovo-kladila-sa-sasom-popovicem-620x0

JK je bila uporna i Vranješa ubjeđivala da se strpi.

“Zbog djece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napraviće on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako”, objasnila mu je Jelena.

Međutim, njihova ljubav je pukla onog trenutka kada je Jelena Vranješa javno nazvala psihopatom.

jk-i-vranjes

IZVOR:(Novi.ba/Alo.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *