ALEKSANDRA I FILIP PRESRETNI, KONAČNO STIGLA BEBA: Odmah objavljena slika, SVI SU GLEDALI U OVAJ DETALJ (FOTO) – X-Portal
Showbizz

ALEKSANDRA I FILIP PRESRETNI, KONAČNO STIGLA BEBA: Odmah objavljena slika, SVI SU GLEDALI U OVAJ DETALJ (FOTO)

Jelisaveta i Miloš Teodosić su prije dva dana postali roditelji djevojčice Petre, a njihovi kumovi Aleksandra i Filip Živojinović jedva čekaju da sa njima proslave lijepe vijesti, piše “Blic.rs”.

milos-teodosic-jelisaveta-orasanin-2

Naime, Aleksandri i Filipu Teo je bio kum na vjenčanju i nije tajna da su veoma bliski i druže se zajedno kad su u Beogradu.

prijovic-instagram-620x0

– Čim im je javljeno da se Jelisaveta porodila, Aleksandra i Filip nisu skidali osmijeh s lica. Odmah su pozvali Tea u Los Angeles da bi se raspitali o stanju mame i bebe, kao i da bi uputili najiskrenije čestitke. Aleksandra je stvarno presretna zbog Jelisavete i drago joj je što je rodila djevojčicu. Ona čeka dečaka i dopada joj se činjenica što će njihova djeca da odrastaju zajedno i što će se družiti – kaže za “Blic” izvor blizak pjevačici, i dodaje:

5c3c4814-6740-4619-885b-487a0a0a0a67-aleksa-690x480

– Aleksandra je već u nekoliko navrata spominjala koliko voli Jelisavetu i Tea i koliko je ponosna na to što su kumovi. Baš smo juče pričali i ona mi je rekla: „Presrećna sam što će naša djeca moći da se igraju i odrastaju zajedno. Jedva čekam da se i ja porodim, pa da možemo zajedno da slavimo kad dođu i njih dvoje u Srbiju. Nemam riječi kojima bih mogla opisati koliko sam srećna zbog ovih radnosnih vijesti – rekla je Aleksandra.

305067-aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic-na-snimanju-aleksandrinog-spota-klizav-pod-ls-azh

– Aleksandra i Filip su spremni da postanu roditelji i jedna čekaju taj dan. Ona se ne boji porođaja, pripremila se za taj dan. Već je poznato da će sina nazvati Aleksandar, soba za bebu je spremna, tako da Živojinovići samo čekaju dan kada će njihov nasljednik ugledati svetlost dana. Aleksandra se o svemu dosta savjetovala sa mamom Borkom, Filipovom mamom Zoricom, kao i sa Lepom Brenom. One su joj pričale svoja iskustva sa dejcom, ali su joj rekle da sve treba da radi onako kako osjeća – dodaje izvor.

filip-zivojinovic-aleksandra-prijovic-foto-ivan-vucicevic-e1529170595804

Inače, sretne vijesti na Instagramu je objavila Jelisavetina sestra.

jelisaveta

Ona je objavila sliku sa balonima koji su ispisali ime Petra, a uslijedile su čestitke prijatelja i rodbine. 

1

Inače, ime Petra znači žena jaka kao stijena, odlučna, čvrsta i nepokolebljiva.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *