VRANJEŠ BIJESAN NAKON JELENINE PORUKE: Dosta je, iznosim SVE DETALJE O NAŠOJ VEZI! – X-Portal
Showbizz

VRANJEŠ BIJESAN NAKON JELENINE PORUKE: Dosta je, iznosim SVE DETALJE O NAŠOJ VEZI!

jevačica Jelena Karleuša odlučila je da podnese 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, jer je u javnosti pustio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i njene fotografije.

1387589-karleusa-ls

Ona je tužila i sve medije koji su u posljednjih mjesec dana objavljivali njene eksplicitne fotografije.

U video-obraćanju koje je objavila na društvenim mrežama Jelena se po ko zna koji put pozvala na to da je majka i žena, te da je izložena nezasluženom linču i da nikome neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu.

 “Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano kao moja izjava ili izjava moga supruga apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija”, izjavila je Karleuša i dodala da je tužila i fudbalera, saučesnika u ovom linču.

1

“Uz svaku od ovih 120 tužbi tužena je i osoba Ognjen Vranješ kao saučesnik svih tuženih medija”, rekla je Jelena.

Kada je Ognjen za ovo saznao, on je prijatelju rekao kako će na sudu ispričati sve.

jk-i-vranjes

Podsjećanja radi, Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk. Pored toga, istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara, saznaje “Kurir”.

vranjes1

Ognjen je osim toga podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odjeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. 

506151-ognjen-vranjes-jelena-karleusa-ff

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *