ŽIRI NIKAD GORI: Marija POLUDJELA, htjela napustiti studio, Jelena rekla kako će da se POTPUNO SKINE! – X-Portal
Showbizz

ŽIRI NIKAD GORI: Marija POLUDJELA, htjela napustiti studio, Jelena rekla kako će da se POTPUNO SKINE!

Kandidat Admir Ibričić napravo je opštu pometnju u “Zvezdama Granada” kada je posvađao skoro sve članove žirija, a umalo i izazvao i fizički obračun Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

– Nema rasprave više, dala je glas i to je to – rekla je Jelena koja je pokušala da svog takmičara pošalje u naredni krug, iako pjevanjem nije oduševio ostale članove žirija, koji su se čak i razočarali njegovim izvođenjem pjesme Ace Lukasa.

1761265-screenshot-70-ff

– Ne možeš ti da odlučuješ ovdje Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš – vikao je Saša na Jelenu.

– Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovdje i da radim špagu – uzvratila mu je Jelena.

– A ti Marija. Svakog tvog kandidata, ne da ću da bušim nego ću da bacam bubicu – vikala je Karleuša na Mariju koja je demostrativno bacila svoju bubicu.

– Hoćeš da ja tebe sada izbušim?”, ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifovićeva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici Jeleni.

– Dobar je pjevač, zaslužio je još jednu šansu – pokušala je Karleuša da presudi.

1761263-screenshot-79-ff

– Ja navijam za ovog dečka, ali šta ti se desilo pobogu. Ovo je stvarno bilo katastrofa – rekao je Popović, a onda mu se Jelena unijela u lice i pokušala da iznudi glasove za svog takmičara.

Međutim, nisu uspjeli da sačuvaju kandidata, pa Jelena ipak nije dobila tražene glasove, iako je sve što je bilo u njenoj moći pokušala.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *