EVA RAS GLEDALA KARLEUŠINE SLIKE I NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI: Njena poruka Jeleni ZAPANJILA je SVE, KAD OVO ČUJE JK NEĆE JOJ BITI DOBRO! – X-Portal
Showbizz

EVA RAS GLEDALA KARLEUŠINE SLIKE I NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI: Njena poruka Jeleni ZAPANJILA je SVE, KAD OVO ČUJE JK NEĆE JOJ BITI DOBRO!

Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su ek splicitne fotografije, snimci i poruke isplivale u javnost. Pjevačica je sve oštro demantovala, dok je fudbaler Ognjen Vranješ tvrdio da je u pitanju dokaz njihove dvogodišnje tajne veze.

e1

Glumica Eva Ras nije mnogo zalazila u detalje kada joj je bilo postavljeno pitanje o trenutno najaktuelnijoj temi sa estrade. Kako je istakla, sve je to “privatna stvar”.

ee1

“Odakle im obraza da napadnu jednu ženu koja je kao i sve druge žene. Ja ne poznajem nijednu ženu koja nije varala. Kad je neko debeo, niko ga ne napada što jede prekomjerno. A kad neko ima libido veliki onda je ona ku*va. To je njena privatna stvar”, rekla je ona.

e2

Podsjetimo, JK se u jeku skandala spakovala i otišla sa djecom u Kinu, gdje su u porodičnom okruženju slavili Duškov rođendan. Tajno se, zatim, vratila u Srbiju zbog poslovnih obaveza. Malo zatim, počela je ponovo da nastupa i putuje, kao i da ne dozvoljava da je bilo kakvi navodi o skandalu pogode.

IZVOR:(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *