SALA NIJE NESTAO SLUČAJNO?! Prijatelj otkrio: ‘Ovo je zadnja stvar koju mi je rekao taj dan…’ – X-Portal
Sport

SALA NIJE NESTAO SLUČAJNO?! Prijatelj otkrio: ‘Ovo je zadnja stvar koju mi je rekao taj dan…’

Prijatelj Emiliana Sale podigao je dosta prašine u javnosti izjavom da se argentinski napadač kobne noći uopće nije htio vratiti u Cardiff i ukrcati u avion, ali sudbina je željela da to bude drukčije od planiranog.
Prije dva tjedna potvrđeno je da je nestao avion u kojem je bio Emiliano Sala, a u nedjelju je pronađena olupina istog na dnu mora u Engleskom kanalu. U avionu je pronađeno i jedno tijelo, no još uvijek nije poznato radi li se o Sali ili pilotu koji je upravljao avionom.

Čekaju se nove reakcije
Ova tragedija je žestoko uzdrmala nogometni svijet, ali sigurno najviše Salinu obitelj. Oni su čak skupljali novac da se istraga nastavi i na kraju su uspjeli pronaći avion, ali, nažalost, na dnu mora pa je jasno kako preživjelih nema.
Dosta prašine izjavom je podigao Salin prijatelj Maximiliano Duarte koji je rekao da se te noći čuo sa Salom i da Argentinac uopće nije htio putovati za Cardiff.

“Emiliano nije htio ući u avion i ići te noći za Cardiff. Čuli smo se tog dana i rekao mi je da želi ostati u Nantesu i da ujutro ide za Wales jer je bio preumoran za putovanje. Ne znam tko je na kraju odlučio da mora putovati baš tu noć i želim da se nađu odgovorne osobe za to. Netko sigurno stoji iza toga, a ja kao dokaz imam poruke gdje piše da mu se ne ide. Od te noći ne mogu mirno spavati. Ne želim ništa govoriti i želim samo da se sazna tko ga je natjerao da se vrati u Cardiff te noći”, rekao je Duarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *